Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, July 25, 2012

Won limited edition Piranha 3DD t.shirt

Hadiah sempena join contest majalah. Tapi tak pasti majalah mana sebab takde pula surat pemenang yang dikepilkan bersama hadiah ni. Dapat t.shirt sempena promo filem Piranha 3DD. Tak tengok pun lagi filem ni. Sure Damia tak sudi nak tengok versi ganas-ganas ni kan ^^

Saiznya kecik sangat. Sesuai untuk budak sekolah rendah. 
Mungkin jadi rezeki kat anak buah je :)

2 comments:

azelyusoff said...

tahniah wan. memang baju2 dari kontest ni size kecik2 ke? dah dua kali dapat baju size XS.

Wansteddy Tales said...

ada juga dpt yg saiz besar n selesa nk pakai. Tp kebanyakkan yg terus pos ke pemenang tu dorg bg saiz kecik. kecuali kalau dorg kol kita dulu, baru boleh request saiz :)