Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, April 18, 2011

Won Grand Prize Contest Rappelz ~ Gempakstarz!

Berita gembira dari EagleGame. Alhamdulillah aku mendapat hadiah grand prize sempena sertai contest Rappelz menerusi majalah kegemaran aku GEMPAK keluaran februari! Pemenang grand prize mendapat hadiah seperti berikut: MP4 M-Walker Libra BL318A + RM50 Rappelz Top Up Card + Rappelz T-Shirt + Rappelz Premiums.  

MP4 M-Walker Libra BL318A dan Rappelz T-Shirt. Superb!


CD game online beserta RM50 Rappelz Top Up Card! Berbaloi-baloi.... Ini memang harus serah kat adik aku, yang sememangnya penggemar game PC. Kebetulan dah masuk cuti semester dia, bolehlah bersukaria main game online ni kan. Rezeki adik aku la ni...

Suka dengan paperbag Rappelz ni. Superb cool!

 Pen dan notebook Rappelz

Semua hadiah yang diterima. Memang puas hati join contest ni.

TQ my laling! Hubby yang ambilkan hadiah. Maka gambar beliaulah terpampang dalam Rappelz forum. Nama pemenang turut disenaraikan dalam forum ini. Jemput semak nama anda, sekiranya terpilih sebagai salah seorang pemenang ya. Menurut hubby, pejabat EagleGame memang besh. Layanan staf pun mesra dan baik sekali. Trimas team EagleGame yang superb GEMPAK!

6 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

wohooo terbaik wan :)

mummymer said...

waduh.. meanrik sekali :D

ibu emir

Wansteddy Tales said...

AyuArjuna BiGoshh ~ trimas k.ayu ^^

Wansteddy Tales said...

mummymer ~ trimas mira ^^

Mama Balqis said...

bestnya hadiah!Tahniah Wan!

zahidah dihaz said...

wah!! seronoknya...


New Entry: SHOPHOUSES + STADIUM + PREDUENTIAL = PENING