Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, May 26, 2011

Taylor Swift - You Belong With Me


Lagu ni tuju kat sapa tak tahulah. Ramai yang dah masak dengan perangai Taylor ni. Putus cinta, ada-ada je lagu dedikasi untuk X boifren dia. hahah... Ironinya lagu-lagu dia semua meletops! Orang layan je luahan perasaan Taylor yang separa kontroversi sebab peminat nak tau citer detail kot. Lebih dari tu, tak boleh sangkal lagi. Dolly babe ni memang cute dan berbakat betul.

Suka aku tengok video klip ni. Sebab tu gigih nak share dalam blog. Kalau share dalam facebook tak boleh beri perincian pendapat haku kan hohoho.... Lakonan Taylor sebagai geek memang cute-cute je. Tapi dalam realiti... susah nak jumpa geek yang betul-betul cun. Kena makeover giler-giler baru nampak super kawai macam Tayler last scene video klip ni. Kan... kan...

No comments: