Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, May 26, 2011

The Red Warriors Station @ KTC

Dekat je dengan Stadium kota bharu, Kelantan. Sebabkan kami menginap kat Rebana KTC Apartment, bolehlah turun cafe pada malamnya.Macam-macam jenis menu disediakan. Dari western food kepada asian food. Masakan pun boleh tahan sedap!

Kebetulan hakak pakai baju merah haritu. Nampak macam salah sorang penyokong dah haku... Nak bagi kesan dramatik, malam tu Kelantan menang 5 jaringan menentang selangor (kalau tak silap). Sayangnya kat TV tak tayang perlawanan Kelantan. Sebaliknya dorang tonton pasukan Terengganu. Aku yang memang tak minat bola. Takde feel pun nak sebut "Gooollll..." hohoho...

Trimas kat Kak Yantz, beliaulah yang belanja haritu.   Kitorang menapau je haritu. Aku memang tak suka makan dalam suasana bising. Karang tercekik, tak dapek nak tolong hahahha...

Kitorang duduk kat meja nombor 17 milik Mohd Rizal Fahmi. Kalau berkesempatan pergi Kota Bharu, lepaklah kat The Red Warriors Station. Hanya dibuka waktu malam je yeh!


4 comments:

Mama Zharfan said...

bukak waktu mlm ajer? tak dapek lah me nak lepak2--me tak kuar mlm sbb anak2 me tido awal :p

Wansteddy Tales said...

malam je k.suziey. 5 hari kat sana wan perasan siang dorg xbuka. tp mcm2 jenis menu ada. leh la singgah kalau k.suziey blk kelantan nnt ^^

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bila nak g kelantan ne??mmm

Wansteddy Tales said...

Baby Ila ~ pergi kelantan mesti cari kedai2 makan dia Ila. mcm2 makanan tak pernah dirasa kat KL ada kat sana ^^