Nuffnang

Monday, January 18, 2010

blogger's famili day banner contest

Contest dianjurkan oleh Suziey dari blog something... Perkara wajib sertai contest ini, jadi follower 4 AJK gathering antara blogger-blogger ini. Antaranya Suziey, Ina, Watie dan ayu.

Tarikh tutup contest ini pada 25 Jan 2010. Sempat lagi nak design banner. Jom sertainya beramai-ramai!

Antara design banner dariku... Sempoi je sebab aku buat sekejap sangat. Tapi kalau mana-mana satu terpilih dan penganjur contest nak mintak edit aku boleh ubahsuai :)

Sila klik banner untuk besarkan

12 comments:

[-suziey-] said...

waaaaa comel banget banner2 ni..hehe..thanks for joinning..good luck ok :)

Sidratul Muntaha said...

wah..
comel - comelnya..
teruja - teruja!!

** Perfect Love ** said...

waaa creative awak ;-)
semua banner cun2

wansteddy said...

thanx sumer...wish my luck!

mummy_ayu said...

cantikss...ada peluang tu..good luck!!

wansteddy said...

thanx mummy ayu :)

ibu_arifa said...

wahh...cun giler banner mu nih..kalo saya..saya pilih semua...hihi..

mesti menang lah nih :)

wansteddy said...

ibu arifa.. sya join contest design header sblm ni xpenah lekat menang huhu

tu psl xtaruh harapan tgi nk menang pun kui3...

[-suziey-] said...

hai.again..thanks for joining..cuma nasib xmenyebelahi..banner2 ni sume cantik dn mmg menjadi pilihan juri..cuma mslhnya..kami berpendapat..ade mirip2 mom blogger planet..overal..mmg dh comel dh..tp xpe..hadiah saguhati akn diterima.pls emel me ur address ye..thanks again:)

suzieycomei@yahoo.com

wansteddy said...

owh yeke. tak tiru punya...

xpasan pn MBP banner design cm saya buat. sbb saya mmg xfollow gath tu hurm...

my skill dolly design jauhhhh xcomeynya dibandingkan dolly k.emila (pencipta dolly logo mom blogger planet)

takpe la xde rezky...

[-suziey-] said...

dont get me wrong ye..bkn keseluruhan banner ni sama mcm mbp..it just the katun tu..katun tu mmg comey..tp katun tu ckp sinonim dgn logo mbp..in fact..sblm kami nk reject tu..kami minta pandangan blogger lain gk..n mmg 1st impression dorang cantek n comei..ceria..cuma ikon tu..mcm mbp..mmg berat hati nk reject..honestly..mmg cantek n ceria..serba slh gk kami..huhu..tp kata sepakat tlh dibuat..n kami xnk bila org tgk banner tu..terdetik.."eh mcm logo mbp" ..kami pn xbermaksud nk kata awk tiru mbp..no its not like tht..i know kebetulan..tp xpela..ikon tu mcm dh jadi trademark mbp..so just let it be..sorry ye if the result hurt u...

wansteddy said...

myb skill lukis tu nmpk serupa juz 1 line tu psl nmpk sama dgn skill lukisan dolly k.emila.

takpe saya xkisah. lps ni boleh perbaiki lg skill bina dolly ;)