Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, July 8, 2013

Permintaan terhangat: Lukisan Wansteddy untuk pertandingan Mewarna

Tak sangka dah nak masuk setahun, lukisan ni masih ada permintaan ramai.  Entry bertajuk: Lukisan Wansteddy untuk pertandingan Mewarna sentiasa menjadi antara top rating dalam blog ni. Niat sekadar nak berkongsi hasil lukisan, tak sangka boleh beri manfaat pada orang lain. 

Ramai cikgu-cikgu sekolah yang email kat aku sebab nak lukisan asal kartun Saya Anak 1Malaysia ni. Termasuklah AJK sukan, surau, taman dan pelbagai lagi. Nak-nak menjelang bulan Ogos nanti macam-macam program dorang anjurkan sempena bulan Merdeka. Hiburan untuk kanak-kanak tentunya pertandingan mewarna. Aku harap lukisan aku ni tidak menyeteresskan anak-anak untuk mewarna. Aku rasa dah habis simple dah aku sketch ni haha...

Apa pun sekalung terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi email secara baik. Dan terima kasih jika tidak menciplak senyap-senyap eh... Aku nak sharing, tak geget punya. Email saja yeh.

Okey, kalau ada yang berminat nak guna lukisan ni boleh email je kat aku melalui email ni: wansteddy@gmail.com. Jangan guna lukisan dalam entry ni, kecil je resolusinya nanti bila print tak cantik pula. Lagi pun aku bukan minta bayar. FOC saja. Niat sekadar untuk berkongsi secebis minat dan keseronokan dengan kanak-kanak 1Malaysia. Non Malaysian pun boleh :)

12 comments:

mamaRIFQY said...

wahh.....hebatt sgt wan ni lukis..kite ni mmg keras tangan sangatt!!

CaDLyNN said...

wan mmg baik!! :D

ayu jamal said...

bestnya kalau kreatif mcm wan jugak

Nor Dhiya Irdina said...

wan.. nak jugak drawing asal tu untuk pertandingan mewarna kanak2 tadika.. boleh tak emailkan di alamat email ni, damiaqystina@gmail.com

Emy_eimara said...

Saya nak . Boleh emelkan di cat_lovers7067@yahoo.com.my *penuh ya* . -emyeimara- terimas

Anonymous said...

Maaf salah emel . Emelkan ke fatinhumaira633@yahoo.com . -Fatin-

Kekwa MerahJambu said...

Salam.. wan, saya nak juga drawing asal tu. Untuk anak2 kt rumah ni jer.. T.kasih.. nnt email kt apiki79@yahoo.com

Kekwa MerahJambu said...

Salam.. Wan, saya nak juga drawing yg asal tu. Untuk anak2 isi masa lapang.. T.kasih ye.. nnt email kt apiki79@yahoo.com

Kekwa MerahJambu said...

Salam.. wan, saya nak juga drawing asal tu. Untuk anak2 kt rumah ni jer.. T.kasih.. nnt email kt apiki79@yahoo.com

miss amira said...

assalam, saya nak juga lukisan asal. boleh tak tlg emailkan pada saya (: sayang_amira@yahoo.com

Wansteddy Tales said...

Maaflah pada semua kalau wan lewat email ye. Jarang sngt online blog sekarang ni. Apa2 boleh direct email wan kalau tgk still blm dpt kiriman lukisan ni dari wan :)

Picos Art Caricature said...

CANTIK3 kalau nak tempah lukisan caricature boleh la singgah ke blog saya ye :)http://picosart.blogspot.com/