Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, January 5, 2010

EDIT PHOTO CONTEST



Contest ini dianjurkan oleh Cik Ros dari blognya yang super cute ochaz. Tarikh tutup contest ini pada 20 januari 2010.


Gambar ini diedit ketika lancarkan blog atas nama baru, wansteddy. Sekaligus dijadikan badge blog kat bahagian profile. Rasa best pulak kalau nak dijadikan bahan untuk masuk contest ni. Acikan kalau masukkan dalam contest ni. Lagipun memang aku sendiri yang design gambar ni. Rasanya dah menepati syarat dah hohoho... Harap2 ada peluang menang.

8 comments:

nza said...

mcm dok dlm cermin ajaib la..cantik.
gud luck wans!

♥♥syahadah♥♥ said...

kena edit ke ted..ko editla untuk aku..kuang kuang kuang

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

gud luck wans!.. :)

wansteddy said...

k.nza...mekashih (smbil malu2 perasan kui3)

hada... senang je ko amk la pic yg aku dh edit tu crop n join. mudah n simple!

thanx leily... jemput2 singgah blog ni selalu :)

iEnA eLiEnA said...

hye..
rajin gak join contest kn
nk wat iklan..hehe
jom join contest lg satu ni
mane tau berpeluang jd model
:)
do visit my blog & add me as ur referal.hadiah menarik!visit me at :

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html


jgn lupe letak link sy if u masuk contest ini ye..
hee
gudluck~


Contest INGIN MENJADI MODEL?

Dianjurkan oleh HANNAH TALENT.


Syarat-syarat penyertaan :

1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)
2.Mestilah menjadi follower Hannah Talent
3.Peserta mestilah mempunyai blog sendiri.Penyertaan tidak akan diterima jika menghantar gambar dan entri ke email kami.
4.Letakkan blog Hannah Talent dlm senarai bloglist anda.
5.Letakkan logo HANNAH TALENT diatas, di sidebar blog anda dan logo tersebut mestilah link ke Hannah Talent.
6.Letakkan hanya SATU gambar yang jelas dan anda beraksi cantik seperti model professional.Gambar tersebut mestilah gambar anda,bukan gambar orang lain.Boleh diletakkan gambar muka sahaja,separuh badan atau gambar penuh satu badan.
setiap 1 ORANG perlu ada 1 BLOG DAN 1 PENYERTAAN sahaja
Bagi kanak-kanak,ibu bapa buatkan 1 blog khas untuk anak mereka...
(TIDAK DIBENARKAN MELETAK GAMBAR BANYAK2,AUTOMATIK DISINGKIR!!)
7.Buat entri mengenai HANNAH TALENT dan sedikit penerangan mengenai contest ini.
8.Sebarkan contest ini dengan cara anda tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :
saya mengetahui contest ini dari blog :http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html (ini adalah penting,sila link kan URL blog tersebut)
9.Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke HANNAH TALENT.
10.Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.
11.Tarikh tutup :13 -01-2010
Jadi...jangan lepaskan peluang keemasan ini ok!

wansteddy said...

segannya ai nak jadi model. kui3... akan kuterjah contest menarik tu!

i z z a said...

menarik jgk contest nih..aishh terasa nk join jerk..gud luck yer

wansteddy said...

join jom izza. deadline nk dekat tu. contest menarik cmni rugi tak follow. join suka2 je kne rezky menang hadiah :)