Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, May 27, 2010

Toy Story 3 contest


Mahukan tiket tayangan filem animasi Toy Story 3 secara percuma? Mari sertai contest ini di sini. Contest ini mudah je. Cuma perlu masuk peraduan memori kad dan cuba dapatkan markah tertinggi. Seramai 50 peserta setiap minggu yang berjaya mendapat markah tertinggi layak menerima pas percuma tonton wayang Toy Story 3.

Baru-baru ini aku agak ligat sertai contest Toy Story ini. Masalahnya tiap kali aku dah cuba atasi markah terakhir tertinggi, minggu berikutnya markah peserta kian meningkat. Maknanya aku perlu atasi markah demi markah peserta. Aku dah war-warkan pada teman opis yang mana ada anak dan yang minat filem animasi. Tak tahulah berminat tak dorang sertai contest ni. Kepada kalian yang nak cuba nasip, jom sertai contest ni.

Kalau tak menang pun takpe. Boleh release tension main game ni hehe. Ada tuah, bolehlah bawak famili tonton Toy Story secara percuma!


Tarikh tutup contest ini pada 31 mei 2010.

3 comments:

chugie said...

alamak.. bestnye lah contets ni.. nanti nak tengok lah!

thanx ye wan sebab bg kad khas tuk fatin tu..

memang cantik sangat2! cute lagi..

Wansteddy Tales said...

chugie ~ sama-sama kasih ><
kalau kecik saya boleh bagi file yang besar. kalau chugie nak print la. kalau nak letak dlm web je size tu dah ok kot ^^

mama zharfan said...

me memang tak join online games based contest ni...sbb ramai sgt yg pro plus ramai hacker :p