Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, June 15, 2010

Promosi ~ GiveAway & Contest Listing

Hari ini aku nak promote blog member blog yakni Anje aka Mama Balqish. Blog ini dihasilkan untuk mempromosikan pelbagai jenis contest dan Giveaway seluruh Malaysia melalui dunia Blog.

Ulasan dari kata-kata penganjur berkenaan blog ini:


preview blog
Sekiranya anda menganjurkan GiveAway @ Contest...
sila beritahu di blog Mama ni dengan cara tinggalkan URL link mengenai Contest @ Giveaway.. di SHOUTBOX mama kat sidebar tu k.. tiada caj dikenakan untuk sebarang pengiklanan @ penyebaran mengenai Contest & Giveaway Anda...
Blog ni dibuat bertujuan untuk memberi maklumat kepada
semua rakan blogger yang berminat untuk join GIVEAWAY & CONTEST..
just for fun...
Stay Tuned....

Kepada semua penganjur-penganjur contest dan giveaway... Jangan tunggu lagi! Pastikan anda masukkan link blog ini di dalam bloglist anda. Tak kisahlah sama ada anda penganjur contest atau pesertanya. Blog ini merupakan medium pengantara yang terbaik untuk mengetahui contest dan Giveaway terkini tanahair.
Jemput singgah sini:

2 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah terharunyer blog kiter dalam blog wan...tumpang glamour gitu...siap ada kartun lagik...suka2 i like it...

Wansteddy Tales said...

anje ~ hehe... saya baru perasan blog ni harini. semoga blog anje ni terus sukses yep ><