Nuffnang

Wednesday, July 21, 2010

Won Prince of Persia Movie contest

Khabar gembiranya semalam aku terima surat dari MEASAT publications. Apakah ini? Risau jugak kalau berkenaan bil tak disetelkan. Tapi selalunya bil-bil atas nama en. hb. Semak-semak letterhead, rupanya dari Majalah Intrend!
Alhamdulillah aku bakal menerima Prince of Persia Movie Merchandise. Contest ini ditawarkan dalam keluaran Mei 2010. Masuk sahaja ke pejabat hari ni, aku geledah buku-buku majalah lama kat bawah meja. Nak tengok jenis hadiah yang bakal diterima nanti hehe... Maaflah takde kamera, takde gambar boleh dipaparkan dalamblog. Lagipun hadiahnya belum diambil.
Rezeki hari Selasa... mudah-mudahan aku dimurahkan rezeki berterusan, amin...

4 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah wan...wah rezeki masyuk tu...wan dah lama tak update citer damia..lama tak tengok pic damia

Wansteddy Tales said...

anje ~ trimas... >< mudah-mudahan bukaan utk rezeki seterusnya.

nk cerita perkara yg sama jugak Anje. kalau ada kamera bolehlah paparkan pic terkini huhu... rosak pulak. ada video damia menari nk share tp xboleh bukak pulak kat komputer ni. xde softwarenya kot. nnt nk kena cuba dr komputer rumah pulak hehe

MY HEART said...

Hye,

salam ziarah.

Saya tertengok watermark mrs. k yang awak buat. comel sangat la.. ehem.. kalau saya nak minta awak tolong designkan satu untuk saya boleh x?? bape harganya??

btw, thanks..

Wansteddy Tales said...

My heart ~ Trimas ><
Jemput email kepada saya kat sini: washifalo@yahoo.com

Belum tetapkan harga dalam blog wanstudio. melalui email saya beritahu harganya ^^