Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, August 3, 2010

Hadiah sudah dalam perjalanan


Semalam aku dah kirimkan hadiah-hadiah pemenang. Semuanya ikut kategori masing-masing yep. Kalau ada yang printed dollynya kurang memuaskan minta maaf sangat-sangat. Sebab sebelum print design aku dah maklumkan melalui email. Ada yang masih belum jawab setuju tak dengan design yang diberikan. Untuk tak melengahkan masa, aku kirim jugaklah mana yang dah sedia design. Tapi selagi belum bina badge, para pemenang masih sempat untuk minta buatkan pindaan. Takde masalah. Kerja bina badge aku terpaksa lakukan ikut peringkat. Agak sibuk hari ini.

Kiriman hadiah berikutnya melalui email sahaja. Badge dolly serta dolly berserta code html. Bolehlah kalau kalian berminat nak lekat dalam blog sebagai hiasan. Itu pun secara berperingkat ye.

Tinggal lagi dua pemenang masih belum berikan jenis dolly yang diinginkan. Kalau dah sedia buat keputusan jemputlah email. Buku-buku pun tak dapat dikirimkan sekali sebab masih belum siap design dolly. Tak sanggup pegang hadiah orang lama-lama. Rasa macam pikul beban hutang je hehe...
Nanti aku publish dolly pemenang dalam blog Wansteddy Studio. Pelan-pelan. Aku lelah harini. Kerja menimbun! wuwuww...

2 comments:

eima said...

tak pe sy punya lambat pun tak pe .. hehe

Wansteddy Tales said...

eima ~ trima eima ><