Nuffnang

Monday, August 2, 2010

Won AcuRose Giveaway!

Alhamdulillah... pagi ini khabar gembira buatku. Menang Lucky Draw 1st Chop! dan Top Commentor @ AcuRoseDay. Memang best! Hadiahnya voucher Crocs bernilai RM50. Wa....! Dah lama kepingin nak beli kasut Crocs tapi asyik bertangguh je. Lepas ni soheh tanpa ragu kubeli kasut Crocs pink color! Yahooo...! Trimas Acu!

Ini design Acu. Kumintak copyritenya.


Aku suka baca blog AcuRose. Aku suka design dolly beliau. Pendek kata, aku suka semua hasil kerja tangan Acu. Beliau jugak turut menerima tempahan buat dolly, header, badge dan sebagainya. Setiap hari aku tak kan lepaskan peluang tengok hasil kerja tangan Acu yang terkini. Setiap detik tertunggu-tunggu buah tangan beliau yang best tu. Dolly beliau dalam bentuk naive style, gorjes, feminin dan stylo! Dengan sisipan latar yang manis, lukisan Acu memang superb!


AcuRose tersenarai dalam blog bahagian Superb Design di dalam blog ini. Kerana blog Acu memang menarik. Jemputlah bertandang ke blog Acu. Beliau akan adakan Lucky Draw pada tajuk yang sama tiap-tiap bulan. Hadiahnya pun surprise....! Syaratnya mudah sungguh. Sila baca sini untuk keterangan lanjut. July 1st Chop! winner
Sekali lagi, Trimas AcuRose!

8 comments:

mama zharfan said...

congrats wan!!!

tiefazatie said...

tahniah kak!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah ye wants....bestnyer menang lagik gitu

gewecun said...

tahniah wan..rezeki x putus2 lagi nie..hihi

maslinamansor said...

taniah wan...

Whitey Mommy said...

bestnya...tahniah akk...

kakyong said...

tahniah wans... rezeki tu..

Wansteddy Tales said...

trimas semua ><

saya mmg suka singgah blog Acu. Tak sangka rezeki di situ. dari kenal2 jd cm kawan lak dgn acu. jemputlah singgah blog Acu. orangnya ramah mesra. best berkawan dgn Acu ><