Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, September 8, 2010

E Card Raya dari kawan-kawan

Shima aka Cindai

Anje aka Mama Balqis

Aida

Mummy Ayu

Alin aka MommaMia

Sebenarnya dah dijemput ambil ecard raya dari ramai lagi blogger. Tapi sebabkan server kat rumah ni sangat slow tak dapat nak upload kesemuanya. Maaf sangat-sangat yep. Bukan aku tak nak tepek. Serba salah ni sebab tak penuhkan semuanya dalam entry ini. Nak upload apa yang ada ni pun makan masa jugak huhu...
Trimas pada semua rakan-rakan blog yang sudi jemput aku tepek kad raya peribadi kalian dalam blogku. Maaf pada yang kadnya tak sempat dimasukkan. Andai ada kesempatan aku akan updatekan semuanya dalam entry ini yep.
Sekali lagi trimas kawan-kawanku. Selamat Hari Raya Aidilfitri pada semua pembaca blog ini. Maaf Zahir & Batin...

1 comment:

mummy_ayu said...

tq sudi gantung kad raya ayu....happy hari raya!!!