Nuffnang

Tuesday, September 28, 2010

Won Lip Ice Contest ~ Weekly Winner!

Mood mendung pagi tadi beralih ke mood happy di petang hari. Benarlah kata orang, kalau kita beri sedikit... lebih banyak kita dapat, insya'allah... Alhamdulillah khabar gembiranya hari ini aku menang hadiah mingguan anjuran Lip Ice! Minggu lepas aku pulun bagai nak rak dapatkan mata tertinggi. Jumlah tertinggi dapat aku score 71'000. Mata keseluruhan: aku di tempat ke 34. Okeylah tu, alhamdulillah... Dengan jumlah sebanyak itu, aku dapat tempat pertama dalam minggu ke-7. Hadiah yang bakal dimenangi oleh pemenang mingguan ialah RM100 cash. Happy!

Contest ini masih berlangsung. Jomlah sertainya. Aku dah ajak kawan-kawan join. Siap ramai yang bertanyakan tips nak score tinggi. Apa yang kutahu aku share, biar sama-sama merasa menang. Selamat Berjaya kepada bakal pemenang!

10 comments:

MRS. K said...

TAHNIAH! DAPAT 1 RAT LEH SOPING

AcuRose said...

congrats wan..menang lagi..
acu ada gak try minggu lepas rasanya.
dia nyer game takleh nak bukak.. trus tak jadi main..hehe

Wansteddy Tales said...

mrs. K ~ alhamdulillah syukur :)

Wansteddy Tales said...

Acurose ~ trimas acu >< mmg leceh sket. nak kena loading tu agak makan masa sikit. cuba lagi acu mesti boleh, senang je game ni :)

mama zharfan said...

lumayan tu!!! congrats wan!!!

EiJa ZaQuaN said...

wah bestnye cash money RM100..Tahniah..

shidasyakirin said...

wah, best tu..
blh tahan hadiahnya :)

CaDLyNN said...

17congrats!
bestla menang..internet kt umah slow...so-so jela point yg dpt..

Wansteddy Tales said...

trimas semua ><

Wansteddy Tales said...

Cadlyn ~ masa nak loading je lmbt tp kalau dah start game tu rasanya dah ok kot