Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, September 6, 2010

Won MOBS.MY & My Dressing Barn Lucky Draw Contest

Alhamdulillah kegembiran berganda buatku hari ini. Pertama aku bersembang balik dengan kawan rapat aku dulu. Dah lama kami tak berhubungan. Kerana facebook kami dapat mulakan semula hubungan yang suram dulu. Rindu sekali kat dia. Dia ni adik muda sehari dari aku. Aku lahir pada 19hb dia lahir 20hb Disember 1982. Memang kami akrab sangat macam kembar dulu. Tapi personaliti kitorang terang-terang berbeza. Sorang ceria, sorang gloomy giler. Aku la tu! ahahhaa... Tapi tetap wujud keserasian waktu kami berkawan dulu.


Perkara kedua, aku terima hadiah teddy bear comel dari Cute Mum. Hadiah ni diterima sempena sertai giveaway anjuran beliau. Trimas Cute Mum. Comel sekali teddy bear yang cik berikan. Aku sangat teruja. Siap sediakan pakaging teddy bear lagi. Trimas yep. Sayang sekali aku takde kamera nak rakamkan teddy bear comel tu. Semoga Cute Mum segera sembuh dari demamnya. Dah nak raya ni. Selamat Hari Raya Cute Mum.


Perkara ketiga, baru saja dilihat. Keputusan Lucky Draw anjuran bersama Malaysian Online baby Shops dan My Dressing Barn telah diumumkan. Berita gembira buatku. My Dressing Barn telah menyediakan 2 hadiah tambahan untuk pemenang bertuah. Salah seorangnya adalah aku. Trimas MOBS & My Dressing Barn! Semoga perniagaan kalian terus sukses.



Keputusan lucky draw adalah seperti berikut;


ONLINE SELLER WINNERS



ONLINE BUYER WINNERS




Tahniah kepada semua pemenang dan aku juga. Hari ini memang banyak berikan khabar gembira buatku.

10 comments:

mama zharfan said...

congrats yer wan!! jgn gloomy2 lagi tau :)

::Mamalyna:: said...

wahhh..syok2! konpom ari nie hepi sangat2 kan, hehehe

Cute MuM said...

Tahniah menang Contest... Alhamdulillah sampai gak Bear tue...
Maaflah atas kelewatannya yer...

Momma Mia said...

Tahniah wan.. ni kasi mood ceria nak beraya nih...

h4ni3 said...

woww.. rezeki raya!
tahniah! =)

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ trimas... gloomy tu mood muda mudi dulu hahaha... moody di kala tension kerja ><

Wansteddy Tales said...

MamaLyna ~ alhamdulillah... mood ke happy ><

Wansteddy Tales said...

Cute Mum ~ Takde lewat mana pun Cute Mum. Saya ni masih berhutang dolly pemenang. Bnyk sngt nk setelkan b4 raya. kerja2 lain semua kena hold dulu

Wansteddy Tales said...

MommaMia ~ trimas... insya'allah lebih happy. Nak balik esok ni pn bagai terngiang2 lagu Balik kampung ~ Sudirman hehe

Wansteddy Tales said...

h4ni3 ~ trimas ><