Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, October 25, 2010

Contest Mari mencipta Header

Contest ini dianjurkan oleh maszlavista. Jemput bertandang ke blog beliau untuk menyertai contest ini. Contest terbuka hingga 4 november 2010. Jom join untuk memeriahkan contest ini!
Header yang dihasilkan untuk blog Zone Chanteq Shoppe. Aku memilih tema merah samar untuk dipadankan dengan tema layout blog shoppe Masz. Diharapkan menepati kehendak penganjur :)

Pelbagai produk sedia terjual di dalam blog Zone Chanteq Shoppe. Jemput singgah untuk window shopping! Harga yang ditawarkan pun sangat berpatutan. Semoga perniagaan online Masz berjalan lancar dan maju jaya :)



11 comments:

Whitey Mommy said...

akk.. cantik... gud luck...

Wansteddy Tales said...

tengs, joinlah juga bnyk msa lg duedate tu

♥♥syahadah♥♥ said...

aku jeles tgk ko kreatip sungguh!1klu lah aku jadi cam ko..hari2 aku tukar header..hehe

Wansteddy Tales said...

hada ~ apalah sngt design aku hada. ko pn kalau ada skill sure lebih marbelos dr aku!

MaszLaVista said...

dear wan,
thanx joint my contest..wow...sgt cantekk!!! terpesona i dibuatnye...tggu resul 4th nov ni yer..wish u luck bebeh!

SyUhAdA said...

gudluck akak~

Wansteddy Tales said...

MaszLaVista ~ trimas sudi singgah masz. sori, bnyk sngt saya tglkan mesej as reminder :)

Wansteddy Tales said...

syuhada ~ trimas dik, jom la join sekali duedate lmbt lg tu :)

zahidah dihaz said...

akak, design akak cantik lah...minat sangat dengan dolly yang pakai tudung...sweet...
cam ne nak buat dolly pakai tudung ni?

Wansteddy Tales said...

zahidah dihaz ~ trimas :) akk guna software adobe illustrator je dik ><

zahidah dihaz said...

illustrator? hurm...pernah dengar tapi tak pernah guna....