Nuffnang

Friday, October 8, 2010

Lip Ice contest Winner!

Pengenalannya saja je bikin gempak sebab tercatat nama sendiri kan. Tahniah kepada semua pemenang! Walaupun aku pulun bagai nak rak tak dapat juga nak lawan markah sendiri. Macam mana nak atasi markah lawan lebih tinggi kan. Lagi satu, aku tak main tipu. Sebab tak tahu teknik menipu game contest ni. Kalau tahu memang dah lama aku sondol grand prize la! haha... Peringatan: Tak baik tipu-tipu :)
Hadiah-hadiah yang ditawarkan. Kita bersihkan fikiran je la. Aku percaya semua orang main dengan cara bersih. Perasan tak tiada satu pun nama lelaki sebagai pemenang dalam contest ni? Ye... semua perempuan. Baguslah. Kalau nak lawan dengan comper lelaki lagilah markah aku merudum miahahaha...

Pemenang utama. Berikutnya senarai pemenang saguhati. Sila semak nama anda juga. Maaf tak dapat siarkan nama ikut susunan by list. Menggila aku kena type nama sorang2 pemenang. Disebabkan website ni dah di'flatten'kan inilah saja cara aku nak paparkan senarai nama pemenang. Kalau ada terdouble list jangan marah eh, aku kelirulah tu. Semak-semak....! mesti nama anda juga tersenarai! Tahniah ye :)



Klik sini untuk maklumat lanjut


16 comments:

MRS. K said...

tahniah!
so, dpt hadiah ape ni?

Sharifah Nurul Shahirah said...

congrats! hadiah dye apa eh?

AROL DSHW said...

TAHNIAH! :)
arol nak join hari tue, tapi syarat penyertaan hanya untuk perempuan.

Wansteddy Tales said...

mrs. K & Sharifah Nurul Shahirah ~ TQ :) saya dah update entry ni. pemenang utama menang hadiah lumayan juga ;)

Wansteddy Tales said...

arol DSHW ~ itulah akk pn lepas paksa hubby join baru sedar syarat utk perempuan je :P kalau arol join xde chance la akak haha... org lelaki lg expert bab game online ni :)

CaDLyNN said...

congrats!
bestla menang~
men jugak game ni tapi sebab internet slow..so takdapek nk grab angan2 secepat mungkin sblm kene marah..hahaha

Hanz said...

Bagus betullah Wan ni..rajin join macam2 contest..hanz la ni dah merundum sikit join contest..tak terkejar sejak keje opis bertambah...

Anyway, congrats dear..

mama zharfan said...

congrats wan ;) best gak hamper rom100 tu ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

PEHHH...bukan calang org boleh main games online...tabik spring...mula2 join gak...tapi give up...hehehehhe..kena gigih ahaks...tahniah wan :)

Wansteddy Tales said...

cadlynn ~ trimas :) saya pn selalu main game tu kat rumah baru leh kejar score lebih tgi. kalau layan kat opis ngek2 slownya.

Wansteddy Tales said...

Hanz ~ Trimas :) sebelah buka internet sebelah buka software. kerja dua2 jalan haahaha... xdela Hanz, join mana yg sempat je. ikutkn bnyk contest saya lepas pandang :(

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ ciput je k.suziey, tp okeylah syukur alhamdulillah :) (target nk rembat lappy pink itew, xde rezky :)

Wansteddy Tales said...

k.ayu ~ dulu saya ketagih game dinner dash sbb tu terbiasa dah dgn game online ni. tp xreti hack kalau tak sure leh dpt top 5! miahahaha... (xmain tipu :P)

Cute MuM said...

tahniah...

cikanna said...

suka tengok kawan2 menang hadiah,murah rezeki tu

kakyong said...

wans,
tahniah...