Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, November 4, 2010

Keputusan pemenang Wansteddy Giveaway

Bismillah.... dah sampai masa umumkan nama pemenang. Terima kasih banyak-banyak kepada semua peserta yang sudi meluangkan masa sertai giveaway simple ni. Kepada yang tak berjaya jangan sedih kecewa, insya'allah takde aral, ada rezeki, aku akan buat giveaway baru. Mungkin contest? hehe.... Tunggu entry contest anjuranku pada masa akan datang yep.

Kepada Cik Sarah, jemput emailkan kepada saya ( washifalo@yahoo.com ) nama penuh anda, alamat dan nombor telifon untuk dihubungi. Kalau dapat tahu keputusan ni, segera-segerakanlah kirim emailnya. Bolehlah saya kirimkan posnya hari ini. Hadiah dah sedia dipos :) Tahniah sekali lagi kerana terpilih sebagai pemenang bertuah giveaway anjuran saya.

Maklumat tambahan. Hari ini kalau tiada aral, aku nak kirimkan hadiah kepada pemenang giveaway anjuranku yang lalu. Frame printed dolly dan saguhati tambahan. Hadiah berupa buku cerita dah lama dipos. Harap-harap Eima dan Ila menyukai hasilnya :)

15 comments:

siti nurkhijah said...

tahniah sarah...
huhuhu....tak de rezeki lagikk...

ibu_Arifa said...

tahniah kpd pemenang :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mm..ila tue sapa?? sya ke?? kuang..kuang...

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah kpd pemenang bertuah yg dpt mini teddy bear yg cute itu :)

Ieda Al-Habsyi said...

comelnyer hadiahhhhhhhhhh! tahniah buat pemenang :)

chugie said...

alamak, tak de rezekiku.. heheh apa pun, tahniah untuk pemenang..

sue said...

Tahniah sarah..
Cantiknya kad tu

Mama Zharfan said...

me memang jarang benor menang bab2 luck draw ni :p

Whitey Mommy said...

Tahniah kepada pemenang..:)

CaDLyNN said...

congrats sarah~

cikanna said...

tahniah pada sarah

Adyshariz said...

tahniah sarah...

sarah said...

maaf sarah busy harinie..

nie baru sempat online..maaf erk..ok sarah dah email thanks..

Wansteddy Tales said...

terima kasih pada semua peserta yang sudi meriahkan my ga :) ada perancangan nak buat ga baru. tapi tunggu dululah lepas balik dari Sabah nanti :)

kepada Cik Sarah, tahniah sekali lagi. next week saya kirimkan hadiahnya. esok pejabat pos tutup sempena deepavali :)

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang ye~!