Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, November 4, 2010

Won Shout! Awards lucky draw

Petikan dari facebook 8TV

HERE ARE THE 25 LUCKY PEOPLE WHO’LL GET TO BE AT THE SCREAM SECTION!


CONGRATULATIONS!
Below are the list of 25 winners who will get to be at the Scream Section at this year’s Shout! Awards @ Stadium Putra Bukit Jalil on the 20th of November 2010.Each person is entitled to TWO (2) tickets each!

1.syafiq shahidan
2.Badiuzaman Bin Mohd Noor
3.Zeint 'el Fitz
4.MOHD FAIQRUL SYAZWAN BIN SHARIF
5.Norhayati Abd Rahim
6.'thisgirl fariza'
7.Mohd Saiful Idham bin Abdullah
8.iqlima idris
9.Safiy Ilyas
10.HAWA NUR AMALINA HUSSIN
11.Ameen Halim
12.Mohd Fadzli Abd Mutalib
13.RONNIE BIN APAT
14.muhammad azharunizam mohamed
15.wan hairulshifah binti wan zahari
16.Magdelina Dahalan
17.Fadhli Anwar
18.Robin Brian Vander Slott
19.nur hanani mohamed yunos
20.emily kok
21.Mohd.Norsabree Sailan
22.Hui Xuan
23.AMIRA ZAINAL
24.Amirul Asraf
25.Hafiz Malek



Please go to the ticket collection counter at the venue on 20th November 2010 by 4pm. You need to bring along your Identification Card (IC) in order to collect your tickets.

By the way,the dresscode is SMART,FUNKY & LOUD! ;)

SEE YOU THERE!

Okey sebab tulah kenapa profile picca aku sungguh sengal sebelum ni. Contest tu mintak kita paparkan profile picca yang funky! Kerana aku banyak gambar kontrol ayu jadinya satu picca tu je nampaknya paling sesuai dan menepati syarat. Tak sangka menang pulak hehe...

Ini kemenangan pertama sejak berpindah di meja baru. Barulah nampak rongga-rongga menang contest. Alhamdulillah....

Tapi berita sedihnya. Ketika majlis berlangsung, aku dah berada di Kota Kinabalu, Sabah. cuti-cuti ke kampung hubby dan melawat my abang kat sana. Huhu.... takde rezky nak bergaya funky kat majlis tu! hohoho.... Bagailah aku ni ada style, Cit!

4 comments:

Mama Zharfan said...

congrats sbb menang wpun tak dpt attend event tu :)

~SukEMakAn~ said...

tahniah!

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~itu le frust juga. xpe la jd rezky member opis :)

Wansteddy Tales said...

sukemakan ~ trimas :)