Nuffnang

Thursday, December 30, 2010

Pengumuman CONTEST

Tak lama lagi nak umumkan pasal contest melalui blog ini. Hehe... tapi penganjur bersama tak benarkan umum ketika cuti weekend. Pada mulanya aku rancang nak maklumkan pada 1 Januari 2011. Cun je nombornya kan. So... diharapkan kalian sudilah bagi masa aku paparkan berkenaan entry tersebut. Tak lama... Dalam minggu depan aku umumkan yeh!
Tajuk dah ada. Konsep dan idea contest pun dah ada. Aku harap tak bertembung dengan mana-mana penganjur sebab aku memang suka reka benda pelik-pelik sikit. Tapi jangan khuatir... contestnya tak menyusahkan sangat. Kalian hanya perlu jadi.... diri sendiri. Dan kreatif! Selebihnya bacalah syarat penyertaan nanti ye!
Part Besh? Mesti korang nak tahu kan... Hadiah dah dirancang. Penganjur bersama dah setuju nak taja grand prize yang menguntungkan pemenang. Kalian mesti suka punya!
Seperti biasa... Surprise.... :D

10 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

ye nak join lah sebab saya selalu terlepas, tiba2 dah umum nama pemenang, heheh :)

SyUhAdA said...

wah..
mcm bes je..
nak join la nnti..~

nba-Nur said...

Wah menariknya... Tak sabar tunggu pengumuman tu.. :)

AcuRose said...

aiseh..ada contest
berdebar2 dah ni..
suspen sungguh..
nak join gak :)

mimie1678 said...

wahhh.... saya mau join tauuu...

adianiez AIDA said...

jgn lupa roger aida yek bila da announce... takut terlepas pandang...

chugie said...

yeay..contest lagi!! joinnnnn

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nak joinnnnnnnnn

Wansteddy Tales said...

alamak! saya lak berdebar nk umum psl contest tu huhu :D

Adil said...

hah?! contest?
mcm mane nk join nih?
hehhe ;)