Nuffnang

Tuesday, January 4, 2011

Make Up Ur Entry Contest

Contest Wansteddy kembali! Kali ni hadiahnya pun beshhh jugak. Dapat sorang penganjur dengan hadiah beshhh jugak. Siapa-siapa sudi jadi penganjur lagi dialu-alukan sangat! Contest kali ni tak susah tapi menuntut kemahiran kreatif kalian dalam berkarya dalam entry. Boleh buat yang mudah tapi mestilah berkesan di hati. Boleh taruk gambar, produk, sajak, pantun dan segala kisah tapi yang penting dengan tema PINK!


Contest bermula 5 Januari - 28 februari 2011

Pengumuman keputusan contest dibuat dalam
tempoh seminggu selepas contest tamat.
Kasi can la penganjur baca satu-satu entry dulu yeh!


Syarat Penyertaan:

1) Mesti mempunyai blog. Takde blog camne nak karang entry kan...
2) Mesti jadi follower blog penganjur Wansteddy Tales & Wansteddy Studio (blog saye!)
3) Mesti jadi follower penganjur bersama Yantz-Yeem
4) Tepek badge di atas dalam entry contest anda berserta dengan link entry ini.
5) Tepek badge di sidebar blog anda dengan link entry ini.
6) Sediakan sebuah entry khas dengan tema diberikan. Karya mestilah kreatif. Tidak meniru hasil karya peserta lain. Dan yang penting ia suci dari gejala ciplak hahahha... Kerana aku masih dalam kempen copycat, ada berani mau copycat? hhhahaa
7) Taruk link contest korang dalam entry ni berserta nama manje dan email korang. Setel!


Tema Contest ~ PINK:

Kalian boleh ceritakan segalanya tentang PINK yang korang rasa besh nak share. Tak semestinya korang mesti jadi peminat PINK. Yang anti PINK pun boleh join, takde masalah. Korang ceritalah kenapa korang anti PINK sangat. Tapi hati-hati dengan penggunaan kosa kata sebab penganjur ini peminat PINK! hahaha... Tapi usah khuatir... aku tidak bias dalam membuat keputusan. Karya yang kreatif, asli dan besh akan disenarai pendekkan dan bakal dipilih oleh juri umum nanti.


Hadiah Make Up Ur Entry Contest:

Hadiah Utama:
Sessi pengambaran percuma selama 1jam bersama Yantz-Yeem
Pop Up Illustrated book
Kotak barang kemas kaler PINK

4 hadiah saguhati:
Pop Up Illustrated book  
Kotak barang kemas kaler PINK

Gambar hadiah akan dimasukkan dalam entry ini pada masa akan datang. Sebarang pindaan berkenaan hadiah sama ada menambah, menolak atau menukar jenis hadiah tertakluk pada pihak penganjur. Keputusan pemenang adalah muktamad. Sebarang rayuan boleh diajukan kepada penganjur. Tapi nak dapat hadiah tu masalah sikit! hahhaha... Gurau je!
Pastikan entry anda beshhh!

45 comments:

Sidratul Muntaha said...

http://iceboxrivet.blogspot.com/2011/01/make-up-ur-entry-contest.html

sudah join
tq..

Izzatul Iman said...

saya ni takde la kreatif sangat tapi sebagai tanda penghargaan kepada Wans, saya menjoinkan diri

http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2011/01/make-up-ur-entry-contest.html

terjah k...

Wansteddy Tales said...

Sidratul Muntaha ~ trimas sudi join. saya dah semak dgn jayanya. good luck yeh :D

Wansteddy Tales said...

Izzatul Iman ~ Trimas sudi join izzatul :D saya dah semak dgn jayanya tadi. good luck izzatul :D

Mama Zharfan said...

me mesti join punya!!!
sbb lmbt lagi due date and crative entry, me kena cari idea dulu, and me akan publish a day sblm due date--takut org tiru idea me kan hehheeh

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ ahhaha... strategi bijak! dgn tangan terbuka wan tgu hasil kreatif k.suziey! peminat PINK pulak tu confirm idea marvelos!

Lelord said...

wahhh cam best dan menarik ni...
ideaaaa sila lah datang

Ezay Hadry said...

pink gitew!! bhahaha laki boleh join tk?

Wansteddy Tales said...

Ezay Hadry ~ Boleh! takde had jantina usia dan bilangan patah perkataan. Lelaki pn ada pandangan masing2 pasal PINK kan ;D jom lah join Ezay ^^

e.l.i.s.s.m.i.e said...

count my dotter in :)

http://elissmiejunior.blogspot.com/2011/01/make-up-ur-entry-contest.html

nama manja : eliss
email : elissmie@gmail.com

Iera said...

Hi! This is my contest entry.. hope you guys enjoy!

http://iera-mybeautifullife.blogspot.com/2011/01/diriku-dan-pink.html

Iera said...

Hi there!

Here is my link for the contest.. Hope you enjoy!

http://iera-mybeautifullife.blogspot.com/2011/01/diriku-dan-pink.html

dilazfamily said...

salam saya join gak
jenguklah blog saya

http://dilazfamily.blogspot.com/2011/01/make-up-ur-entry-contest.html

secantikmanis said...

okey i sudah buat 1 entry khas untuk contest ini. terjah jangan terjah. kompem anda akan ketawa, terkejut serta kaku sebentar. hehhehehe

http://secantikmanis.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

aima in luv said...

aima try nasib... nge222

http://rosesnebula.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

Wan_hazel said...

kak wan..wan nak join gak..nieh dari wan..ehehhe..lelaki pun leh join kan..

http://wanhazel.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contestwan-hazel.html

aLeen aVriL said...

salam kak wan...

kiter dah join...

silew lah review..

http://aleenavril.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

thanks..

athirah juhari said...

http://athirahjuhari.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

JOIN THIS CONTEST...

athirah juhari said...

http://athirahjuhari.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

JOIN THIS CONTEST...

my shaizhar blog contest said...

id followers : my shaizhar blog contest

name : my shaizhar
email : myshaizhar@gmail.com

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

aein said...

saya da join contest ni...
hope suka...
peace... :P

http://aeinvircute.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

cek n bgtau pe yg x cukup k.....

Mama Balqis said...

saya join

http://bluepinkbaby.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

Memo_Hazel said...

kak wan. memo join jugak.

http://memohazel.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

.::AdNiSya3108::. said...

Hai...
Kak nisa dah joint..
Sowi laa if kaler pink semua tu nanti menyakitkan mata akak....
hihihihi...

Ni linknya

http://adnisya3108.blogspot.com/2011/01/make-up-ur-entry-contest.html

If da kekurangan or salah part mana gtaw k...
Hope bertuah laa jugak..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

AS Salam..K.atie dah join!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

~azatie~
Email:azatie_sayang7071@yahoo.com.my

.::AdNiSya3108::. said...

Hai...
Kak nisa dah joint..
Sowi laa if kaler pink semua tu nanti menyakitkan mata akak....
hihihihi...

Ni linknya

http://adnisya3108.blogspot.com/2011/01/make-up-ur-entry-contest.html

nama manja: NisaNasya
email:ariisun_niil@yahoo.com

If da kekurangan or salah part mana gtaw k...
Hope bertuah laa jugak..

Mama_Fatin said...

nak joinnnnnnnnnnnnnnn

http://miniloveshoppe.blogspot.com/2011/02/make-up-your-entry-contest.html

nama : mas
email : peony_carnation@yahoo.com

::sarah:: said...

done oledy!!!

http://amni1106875.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

(**,)

Mama Zharfan said...

me akan submit link a day sblm due date yer :)

faLiaa said...

Assalamualaikum,saya join di sni,silalah jenguk2 nanti,Terima Kasih :)
http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/02/make-up-entry-contest.html

Mama Zharfan said...

wokeh, setelah few nites gigih buat entry, now dh siap pun :)
akan dipublish on the last day of contest--28 feb kan..me akan submit sblm midnite :)

tak mau org copycat idea me--bajet bagus :p tak tau ler meletops ke tak sbb me tak pandai lukis2/doodle mcm wan--segan gak nak join contest wan ni actually--tp sbb hadiah beshh--kot2 ada rezeki kan :)

Ummi AmnaAmzar said...

ummi dah join!!!!

http://amnaamzar.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

JaSSNaNi said...

join sini...

http://jassnani.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entery-contest.html

nama manja: Jassnani
email: nora@artisticcontrols.com

Huda said...

join

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

email: nhak_1103@yahoo.com

Myra Jay said...

Tinginnye nak join, tp MJ nie memang tak kreatif.. Kalau bab contest memang selalu tak menang..hehhe

fila said...

fila dh join...

email : puteri_afila@yahoo.com

http://norshafila.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

deqlis said...

deqlis pun nak join..!!

entri kreatif yer?? insyaAllah sempat pk n buat mlm nie..esok deqlis hantar ya...kena pk2x dulu apa nk buat nieh..

think PINK..!!

azlina aziz said...

Assalamualaikum, saya join contest ni ya. :)

Dah lama mengarang, cuma ari ni nak publish :p

ID follower: azlina aziz

Link: http://luckyisrezeki.blogspot.com/2011/02/make-up-your-entry-contest.html

Sudi2kanlah ke 'teratak' saya :D

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

TQ

deqlis said...

dah siap dah entri...:-)

deqlis join yer..

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

Mama Zharfan said...

me submit my entry now

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

me perasan cute mum+deqlis pun guna watak pink panther gak--co-incidence ajer tau, sbb tak byk kartun in pink theme :p and me siapkan my entry last week, cuma me tak publish ajer pun.
cartoon2 tu --it'a matter of presentation, and to draw attention ajer hehhe--nama lg make up entry kan :)

happy judging wan!!

Nia said...

Wan,..count me in dear.
http://niacontest.blogspot.com/2011/02/make-up-ur-entry-contest.html

thanks Wan!

Nia said...

lupa nak taruk nama manja..NIA
email: unlisted_one90@yahoo.com.my...hehe

deqlis said...

hai Nia... ko dl ala2x brutal..dah jadi mummy pinky bagusx..i know jiwa mu pink hehe...

Wan, deqlis nk bg tau nama manja i deqlis ...sbb berhusben kan brad pitt... haha.. opps "bangpit" laa akan2x bunyi brad pitt kui kui kui..itu pasal jadi deqlis ngeee..

email : ellismelia@yahoo.com

Tocey Wan:-)

Nia said...

cit Ellis, sempat lagi menyingkap memori lama..hehe