Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, February 18, 2011

Won JuiceWork voucher

Voucher ini aku terima sempena sertai contest SMS majalah Cosmopolitan. Alhamdulillah... rezeki bernilai RM50 untuk 4 cawan jus. Tak pernah cuba keluaran JuiceWork ni. Kerana contest, dapat merasa juga minuman jus dengan harga yang boleh tahan berpatutan.

Menurut Voucher ni stall JuiceWorks hanya terdapat di The Curve, One Utama dan MidValley. Nasip baik aku ni memang jenis suka lepak kat MidValley dan One Utama (kadang-kadang). 

Takde gambar jus yang dapat dipaparkan. Belum redeem sebarang voucher lagi. Nantilah takde aral aku tepekkan gambar jus tu pulak dalam blog. Voucher ni expired sampai 28 februari 2011... Alamak! Kenalah redeem cepat-cepat...

3 comments:

chot ok..! said...

blh la bg chot 1 jus tu:)

Mama Zharfan said...

congrats yer wan :) me tak pernah menang via sms cosmo ni, setakat menang yg by pos ajer ;) tak sbr nak join magz contest heheheh

mummymer said...

congrats.. mira pun tak pernah lagi minum juice work ni ...