Nuffnang

Sunday, February 27, 2011

Won The Tourist contest ~ Gempakstarz

Alhamdulillah.. menang hadiah dari Gempakstarz! Kali ni hadiah sempena sertai contest sms The Tourist. Tak pasti dapat nombor berapa. Tapi gadget ni memang besh! Apa tu? Cuba teka...

Pakaging dia yang tak tahan tu! Ala-ala bagasi bag! Sangat comel dan smart design! Teka lagi... teka lagi... apakah hadiahnya...?

Hahahah... Inilah dia! Beshkan? 2in1 pakej. Comel sangat-sangat. Sangat sesuai dan berguna untuk travel kan kan...

9 comments:

Sitisifir10 said...

utk travel especially luar negara kene bawak ni...sbb masa kami gi jalan baru ni tgk2 nk cas henpon takleh sbb tak sama dia punya lubang..huhuhu

Intan said...

Tahniah Wan!

Waa waa...monang laie. Seronok nya tgk Wan dan MZ sllu monang itu monang ini.

Den sgtlah malas nya nak join apa pon skrg nie...huu huu. Melopong je lah...hee hee :D

Mama Zharfan said...

congrats yer! sgt comel ;)
contest wan esok tu due date nya kan, pukul 11.59 mlm kan?

Em's Family said...

wahhhh i suke hadiah tu.. suke suke.. senang nak bawak pi travelling.. kene dengan tajuk dia

Wansteddy Tales said...

Sitisifir10 ~ mula2 saya mmg xamik kisah pun tgk hadiah ni sbb ingtkn benda biasa2 je. ble hubby ckp benda ni sngt berguna untuk travel barulah puas hati. nmpk sngt xtau guna gadget! hahhaa

Wansteddy Tales said...

Intan ~ intan, nak menang ni kena ada pencetusnya. Wan ada sorg pencetus yg bg smgt kat wan join contest even wan xde mood n down sngt2 bln januari lepas. syukurlah jumpa kawan kaki comper yg sngt baik, n sudi share info & tips dgn wan. dah jd sumber inspirasi wan dah kawan tu (yus)

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ wan juz bg waktu 1 pagi sebab nk kasi risau kes error blogspot. in case ada yg auto publish mcm k.suziey. xpe, lewatkan sejam ^^

Wansteddy Tales said...

em's family ~ contest ni terapi utk kurangkan stress kan mira hehe...

Anonymous said...

saya pun pat gak hadiah dari utopia.. Beg DragonBall LiveAction..
Tak sangka pat menang gak.. :)