Nuffnang

Wednesday, April 6, 2011

4 tiket percuma Big Mommas!

Alhamdulillah... dah selamat terima 4 tiket percuma filem Big Momma. Ada aku kisahkan pasal contest ni dalam entry Won ticket Big Mommas: Like Father, Like Son.  Trimas pada penganjur! Besh sangat.


Tak pasti bila nak tonton filem ni. Yang pasti lagi sepasang tiket jadi habuan adik aku la. Sebab haritu tak sempat nak bagi dia tiket free 127 hours. Tengok filem kelakar lagi bagus. Boleh release tension. Kataku dengan yakin disulami rasa sebenarnya ahhaha....

6 comments:

Memo_Hazel said...

best neyer kak. kakak, memo nak satu! satu utk damia, satu utk ayah damia, satu utk akak. lebih tuh memo jer kak. :)

CaDLyNN said...

byknye wan menang~

Ezay Hadry said...

lama tak datang sini..
gratz akak!!

BIONIC WOMEN said...

wan menang lagii..yeayyeay..huhuhu
semakin bertambah2 kejelesan hatiku ini..hahaha..
eily memang peminat big mommas k..x pernah ag termiss episode dulu2

BabyIntan said...

Alaaa nape tak bagi kita lagi sepasang tiket tu...majuk aaaa!

Ekeke...gurau je :D

Nie dah boleh tandingi MZ dah nie...sat dia menang sat wan menang, uols berdua konker tuuu!

Adil said...

saye dh tgk crite nih ! best sgt2 !
dri mula smpai habis asek ketawe2 je"
rugi klw x tgk ;D
hahha