Nuffnang

Thursday, April 7, 2011

Beli Happy Meal percuma 1 tiket filem RIO!

Tahu tak kalau kita beli set Happy Meal kat McDonald kita akan dapat sekeping tiket percuma filem Rio? Tak percaya bolehlah pergi McD sendiri. Aku dah dapat sekeping. Tiket ni untuk kanak-kanak sahaja. Jadi bolehlah belanja adik-adik atau anak-anak sedara tengok filem Rio secara percuma. Besh gak kan. 

11 comments:

Memo_Hazel said...

satu jer ke kak?? untok memo?? hhehe

mama tisya said...

ye ke...smp bila promo ni

mummy_ayu said...

harus gie beli gak nie..leh bawak Ian tgk wayang, lama dia tak tgk wayang..

AyuArjuna BiGoshh said...

wohoo best...nak kena beli hepi meal memanjang jer ni :)

Bionic women said...

eh..bila start ni wan, sabtu lepas beli xdapat pun..huhuhu..
dapat menan jer..ke outlet terpilih jer

Wansteddy Tales said...

Memo_Hazel ~ utk kanak2 je Memo. Kalau dewasa kena beli tiket sndiri. memo beli bnyk2 dpt bg tix kat adik2 ^^

Wansteddy Tales said...

mama Tisya ~ tak pastilah pula. Wan pn xsemak due dia :) jom beli Happy Meal mama tisya, sempat lagi tu nk dptkn tix free :D

Wansteddy Tales said...

mummy ayu ~ jimat belanja kan. tiket utk kanak2 saja RM6. beli happy meal dpt makanan, mainan + tiket free lagi. mmg berbaloi. harap2 Ian enjoy tonton Rio ^^

Wansteddy Tales said...

AyuArjuna BiGoshh ~ hahaha... beli kak. smbil2 anak2 enjoy makan McD dpt merasa mainan + tiket free. mmg besh kan ^^

Wansteddy Tales said...

Bionic women ~ tak pastilah bila start eily, tp dr minggu lepas dah jumpa tiket ni bertambun atas kaunter. syaratnya kena beli Happy Meal saja. boleh rembat sekeping per set. wan jumpa kat mcD SOGO. cuba eily surf2 website McD. Rasanya semua caw McD sediakan promosi ni :)

EiJa ZaQuaN said...

oh iye ke..bole la petang ni terjah Mcd..hehe.