Nuffnang

Friday, April 8, 2011

Won JOM SMS & Menang Libresse!

Hadiah pertama tahun 2011 yang mengejutkan dan mengembirakan aku. Sekitar bulan februari aku sertai contest Libresse. Contest ni kita hanya perlu beli produk Libresse dan sms code yang terdapat pada pakaging produk.  Beberapa hari aku peram dan simpan code tu sebab takde masa nak join contest masa tu. Suatu hari aku gigihkan hati join. Jujurnya aku tak tahu pun pemenang dapat hadiah apa. Ada contest, aku join je la kan... hahha...

Dan tak sangka, lebih kurang  seminggu selepas tu wakil Libresse hubungi aku dan maklumkan aku salah seorang pemenang harian! Alhamdulillah... Tuhan je tahu betapa aku happy setelah sebulan hidup sepi tanpa pengkhabaran gembira pasal contest januari lepas. Dan hadiahnya sungguh lumayan. Cash RM500! Siapa saja-saja nak bagi kat kita kan... Alhamdulillah...Pemenang boleh pilih nak alami pengalaman jadi juruterbang di Subang Jaya atau cash sebanyak RM500! Dengan sukacitanya aku pilih cash sahaja :)

Dah selamat terima cek dari pihak Libresse.  Bagi comper picisan sepertiku. Yang sedikit ini pun dah cukup membahagiakan. Pelaburan aku hanyalah sebungkus Libresse berharga RM6.90. Pulangannya hadiah bernilai RM500. Terima kasih Libresse!

23 comments:

Suhana Shahril said...

Huiyoo..RM500 tuh..banyak tu..Berbaloi2 lah..ni yg buat nak cuba jgk ni..
"cubalah sesuatu yg baru, cubalah libresse!'
kekeke...

Cute MuM said...

uyun ada beli..
tapi terlupa jer nak sms..
bila teringat dah tutup pon..
huhu..
tahniah yer..

ummi sofiyyah said...

wow...syukur alhamdulillah...lumayan sungguh tu....nak join gak la...

zaikulim said...

tahniah rezeki tuu....

toyolkiut said...

oh, bertuahnya!
best tak pakai jenama tu?
TK lum pnh cuba lg..

nuraarin-life said...

wah.. tahniah.. banyak gak nilai hadiah tu...

CaDLyNN said...

still ade lg ke contest ni? kalo ade nk pi beli skrg jugak :p

congrats wan

Momokz said...

Tetiba tekakku terasa kering la pulak...

BabyIntan said...

RM500!!! Gulp :D

Best nya best nya best nya!!!

FAZLINA AZIZ said...

wah memang berbaloi baloi.

yantz-yeem said...

jgn lupa roasted chicken 1 tuk aku...

Wansteddy Tales said...

Suhana Shahril ~ alhamdulillah... contest ni pencetus minat join contest2 seterusnya ^^

Wansteddy Tales said...

Cute MuM ~ sayangnya... Takpelah, Uyun boleh smpan pek Libresse tu mana tau akan dtg LIbresse anjurkan kontes baru nk barkod. Insya'allah boleh menang ^^ Selamanya dok panggil short name CM (cute mum) je terlupa betul Mama Uyun tu nama timangan Uyun sebenarnya. Sori sngt2 tau. Tak bertanya dulu ^^'

Wansteddy Tales said...

ummi sofiyyah ~ alhamdulillah... :) insya'allah kalau ada lagi contest baru anjuran Libresse boleh la ummi sofiyyah join. setahu wan contest ni dah tamat sekitar mac lepas :(

Wansteddy Tales said...

zaikulim ~ trimas Zai... inilah pencetus minat nk join contest balik Zai. Kalau dulu pernah pk nk give up jugak huhu

Wansteddy Tales said...

toyolkiut ~ alhamdulillah... besh juga TK. Selesa dan tak mudah bocor :)

Wansteddy Tales said...

nuraarin-life ~ alhamdulillah... rezeki yg tak disangka sebenarnya. Wan join 1 sms je ^^'

Wansteddy Tales said...

CaDLyNN ~trimas Lynn... rasanya dah tamat. Takpe la Lynn, ada lagi contest lain boleh join. Setakat ni Kotex ada anjurkan kontes baru. Cuba jengah laman web Kotex ^^

Wansteddy Tales said...

Momokz ~ bwahahha... nnt aku belanja something kat org opis ^^ tunggu....

Wansteddy Tales said...

BabyIntan ~ walaupun kecil je jumlahnya masih buat wan teruja. hahhaha trimas Intan ^^

Wansteddy Tales said...

FAZLINA AZIZ ~ berbaloi2 mmg besh pakai jenama Libresse ni ^^

Wansteddy Tales said...

yantz-yeem ~ jumaat ni nak? hahahha

nurulazham said...

kak wan ni mmg bertuah sungguh! nurul hantar 2x, xmengena pun..huhu...