Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, June 17, 2011

Won Disney Junior "Ahoy to Never Land" Event

Semalam terima email dari Walt Disney Television memaklumkan aku terpilih sebagai salah seorang pemenang contest  Disney Junior "Ahoy to Never Land". Jujurnya aku tak ingat contest ni nak kena buat apa. Jawab soalan kreatif agaknya. Dan tak sangka terpilih! Happy mood hari ini. 
Majlis akan berlangsung pada 2 Julai 2011.
Sabtu 230 petang
Bertempat di Bukit Kiara Equestrian & Country Resort

Aku tanya hubby, nak join tak event ni. Dengarkan tempat majlis berlangsung, tak fikir dua kali terus hubby setuju nak pergi. Bolehlah bawa Damia jalan-jalan sambil hiburkan anak dara sorang tu. Mungkin boleh jumpa mana-mana blogger yang turut serta :)


5 comments:

Mama Zharfan said...

beshnya dpt invites tu...

juelee said...

sy masuk gak tp tak dapat kot.. dr astroo

Lin Azlina said...

kalau ada event kat kl/slgr msti tak join sbb jauh...huhu..tahniah

AyuArjuna BiGoshh said...

jumpa disana wan :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ayu mesti ada semua event hehe..kagum tul..