Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Saturday, June 18, 2011

Won Henry$ Crime ticket!

Memang tajuknya macam tu. Ada icon ringgit kat huruf S. Boleh menangkap mata kan. Aku tak berapa tahu pasal filem ni. Tak pernah baca info detail. Tapi lepas menang tiket ni. Gigih kejap cari info. Kisahnya pasal Henry Torne lakonan abang hensom Keanu Reeves yang baru lepas keluar dari penjara. Dia kena masuk penjara tu bukan atas salah dia. Tapi lepas keluar penjara timbul lak idea nak rompak bank! Nak tau kisah lanjut. Jom lah join tengok filem ni.
 
Dua pas wayang Henry Crime ni aku terima sempena sertai contest sms dari Utopia. Trimas Gempakstarz!

6 comments:

zahidah dihaz said...

wah...bestnya...lama tak tengok cerita omputih...hehehhe




New Entry: Ogawa: Spring of wellness

Find the double ooomp with F&N

Hep to vote me @ Contest like @ Facebook

Mama Zharfan said...

besh dpt tgk movie free tu :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

last2 tiket wayang yg ila menang semua adik ila sapu hehe..hubby tak mo tgok sbb tak nak tgal anak

Wansteddy Tales said...

zahidah dihaz ~ akak citer melayu jarang tonton dik. hb xsuka. anak xminat. ada xada pn hantu kak limah balik rumah tu kami layan. memang terbaeeek!

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ beshhh :D

Wansteddy Tales said...

Ila ~ ala sayangnya... Wan memang kalau masuk panggung bawa sekali dgn anak. Kalau damia meragam. Ayahnya la yang kena pujuk bawa lepak kat luar jap. skrg dah besar ni alhamdulillah nak duduk kat seat sendiri. Ila kalau menang 4 tix mmg untung. boleh tgk 1 famili :D