Nuffnang

Thursday, July 7, 2011

Design-A-Character Contest by THE WELD Shopping Centre

Aku join contest design mascot anjuran The Weld dan CutOut Magazine. Jujurnya agak sukar nak mencapai target kehendak penganjur memandangkan saingan pun handal-handal belaka. Terdiri dari pakar-pakar designer student hinggalah ke senior designer. Tapi tak salah mencuba kan.
Bagi yang berminat sertai bolehlah ke laman facebook CutOut Magazine Malaysia. Syarat penyertaan adalah seperti lampiran di bawah. Kena cepat! Tarikh tutup hari ini 7.7.2011 sebelum 12 tengah malam!

 Syarat pertandingan

7 comments:

Ummi Dania Yasmine said...

alahai cutenyer!!! anak sapelah ni...hehe

Wan_hazel said...

akak..wan baru on9 nie..rasanya tak sempat lak nak siapkn design...tengs taw kasi taw wan...wan doakn akak menang k...

Wan_hazel said...

ok kak...jap lagi wan akan try wat...tgk design dia org simple2 je...rasanya boleh kot..hehehe...chaiyok2...

AyuArjuna BiGoshh said...

gluck wan

Wansteddy Tales said...

Ummi Dania Yasmine ~ sesimple yang mungkin >< hahahha

Wansteddy Tales said...

Wan_hazel ~ Trimas supot akak Wan >< Terharuuu... Wan join je. Akk join sbb suka2 kalah menang tolak tepi. contest design2 FB ni xblh jangka. cam nasip je. sbb tu akk prefer nationwide cntest design berbanding design cnts Fb :)

Wansteddy Tales said...

AyuArjuna BiGoshh ~ tanpa berharap k.ayu :)