Nuffnang

Monday, August 8, 2011

Won 2nd prize Harry Potter Contest!

Hadiah menarik yang aku sukai bila menang contest Harry Potter! Hohoho... Hakak kan kipas susah mati Harry Potter sejak dulu hingga kini. Gasaklah orang pikir, dah tua ganyut pun masih suka cerita budak-budak :P Menangi tempat kedua contest Harry Potter anjuran majalah kesayanganku Cosmopolitan Malaysia! Alhamdulillah... :D

T.shirt ekslusif Harry Potter. Paparan imej depan dan belakang. Hadiah-hadiah t.shirt yang aku terima sebelum-sebelum ni memang kebanyakkannya bersaiz besar. Maka tak dapatlah berposing sakan dengan t.shirt ini kan... Bakal jadi milik hubby :)

8 pas wayang percuma. Boleh tonton apa-apa filem yang digemari. Dan dimana-mana saja. Tapi tempoh tamat sampai penghujung bulan 8 ni. 

Lebih gempak dan grand (pada aku ler) limited edition keychain Harry Potter! Peminat HP sekalian, sila jelez.... hohohooo... Punya sayang nak guna, aku simpan je dalam bekas plastik hadiah tu lagi. Sayang woooo... Kenangan seumur hidup ni! hahahha... 

Beshhhh! Trimas bebanyak pada majalah besh Cosmopolitan Malaysia!


6 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe.. ini issue bila yg wan menang ne?? ila dah reply emel wan.. sila reply jugak ye

Mama Zharfan said...

congrats wan!! cosmo bln berapa ni? beshnya!! me tak menang apa2 pun dari cosmo :p

Lin Azlina said...

blum ada rezeki saya nk menang apa2 dari majalah...tahniah sis

Wansteddy Tales said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) ~ isu julai ni Ila ;) mcm hadiah kita dpt yg lepas. Sony picture mmg akan berikan hadiah awal sbb dia nk bagi tiket wayang free :)

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ bln 7 k.suziey ;) baru je baca entry k.suziey psl menang kiwi kleen. Sama je hadiah2 kita baru2 ni hahhahaa

Wansteddy Tales said...

Lin Azlina ~ Insya'allah ada peluang lebih manis wat Lin lepas ni. Saya pn makan masa lama nk dpt menang tu, pernah give up jugaklah, tp hati degil kata... join je la. manatau bln2 depannya menang pape ;)