Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, October 10, 2011

Won ADIDAS contest

Menangi hadiah sempena sertai contest Adidas. Cuma beli sebarang produk Adidas (perfume, deodoren etc) pada harga RM20, layak sertai contest ni. Cuma SMS seberapa yang kita mahu, tapi kena simpan resit sebagai bukti pembelian. Alhamdulillah aku menang hadiah sebuah beg sandang ADIDAS. Kecil comel je sesuai untuk aktiviti bersukan. 

Setakat ni aku menangi dua hadiah. Keduanya beg ADIDAS. Tapi baru berkesempatan ambil hadiah yang ini saja. Untuk maklumat lanjut dan cara-cara nak sertai contest ni boleh lawati website ni:

Contest berakhir pada 13 oktober 2011.

5 comments:

Mama Zharfan said...

congrats wan :)

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ Tahniah! kak suzi pn menang gak utk minggu ke7: adidad arm pouch ;) link dia kat sini: http://www.6060contest.com.my/adidas_60_iPad_2_contest/Week_7_Winners.html

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah wan :)

Wansteddy Tales said...

Tahniah kat kak ayu gak, menang beg adidas gak kan ;D

Lin Azlina said...

saya tak masuk pun...xtau nak beli brg apa kt adidas tu