Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, January 27, 2012

Won Peraduan Ceria Raya Syahirah!

Memenangi hadiah tempat ke-3 sempena sertai Peraduan Ceria Raya Syahirah. Hadiahnya berupa hamper Syahirah bernilai RM300! Syukur alhamdulillah... Hadiah ni dah lama dituntut tapi asyik tak berkesempatan nak update.  Syukur salah satu nama terlekat. Wan cuma isi dua form,bukti pembelian tak terlalu mahal, hanya perlu beli sebarang produk Syahirah berjumlah RM15 dan ke atas. Contest berdasarkan lucky draw.

Macam-macam produk Syahirah dihadiahkan oleh pihak penganjur. Set make up yang pelbagai, minyak wangi, set mencuci muka, dan pelbagai lagi. Rasa bertuah terpilih sebagai salah seorang pemenang. Menariknya Wan suka sangat dengan pakaging tote bag istimewa Syahirah ni. Pink lagi! Penuh padat 1 paperbag nak isi kesemua hadiah. 

Hadiah 2011 yang manis dikenang. Ramai juga yang menang sama contest ni. Yang dapat Wan kenalpasti macam kak Suzi dan Mira. Mira menang grand Prize. Set barang kemas HABIB berjumlah RM10k! Wuhooo... Bilalah nak bertuah macam Mira ni ye. Apa pun happy bila kawan-kawan pun menang sama. Sekali lagi, tahniah pada semua pemenang. Dan terima kasih pada pihak penganjur yang sudi pilih penyertaan Wan sebagai salah satu pemenang. Memang besh!

7 comments:

Mama Zharfan said...

congrats wan ;)
tq wan sbb tlg amikkan hadiah i :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah wan...

Nur-nba said...

Tahniah Wan.. Tumpang gembira mendengar berita ni.

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ tq kak suzi, sorry tau lama benar delay nk serahkan kat kak suzi ^^

Wansteddy Tales said...

baby amana & arief ~ Tq ila laling ;)

Wansteddy Tales said...

Nur-Nba ~ trimas kak Nur ^^

.::: Princess MOMOY :::. said...

bestnya menang. jimat duit =)