Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, May 14, 2012

Won 2 prize Follow Me. Follow A-Mei Contest!

Alhamdulillah...  menang lucky draw dan hadiah saguhati sempena sertai peraduan Follow Me. Follow A-Mei Contest! Hadiah untuk lucky draw winner 2 keping tiket konsert AmeiZing dan Cornell Instant Shower yang bernilai RM379. Hadiah saguhati 2 botol gel mandian Follow Me Holistic Spa Rejuvenate serta 2 keping tiket konsert.

Inilah tiket konsert AmeiZing Live. Setiap satu tiket bernilai RM128! Memang worth it.  Di bawah ni, borang peraduannya. Pemenang dipilih mengikut bulan. Syukur lekat kemenangan di bulan Februari dan Mac. Terima kasih kepada penaja utama contest ini, Follow Me dan Tohtonku. Memang beshhhh!





8 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah2 menang lagik tu...moga murak rezeki lagik k...cayok2

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

banyaknye menang ... wan buatla citer wan & damia pulak.. rindu kat si tenit tue

Mama Zharfan said...

congrats :)

gewecun said...

tahniah wan..:-)

Liza Razak said...

wahh..congrats sis :)

Wansteddy Tales said...

Trimas Anje. Amin... amin... amin... mudah2an berkah doa Anje. Wan doakan anje sekeluarga pun murah rezeki berpanjangan, amin... Jom la join cnts. amik je mana2 yg anje minat, manatau rezeki anje pula dgn cnts :D

Wansteddy Tales said...

Ila, bnyk gmbr nk share tp wan bz. selalunya wan buat autopublish je info psl hadiah ni. kdg tu hadiah yg dah berbulan lepas baru publish dlm blog haha

Wansteddy Tales said...

tq kak suzi, gewe cun & liza razak :D