Nuffnang

Monday, May 28, 2012

Won Joyful Spring Cleaning Contest! ~ gold worth 2K!

Hadiah paling bermakna sepanjang bulan Mei ialah seutas gelang emas bernilai hampir RM2k! Syukur alhamdulillah... Kemenangan ini sempena sertai peraduan mereka signature Joyful Spring Cleaning anjuran Unilever. Panggilan kemenangan dibuat sekitar bulan April lepas. Tapi baru jumaat lepas lepas barulah Wan berkesempatan tuntut hadiahnya. Syukur... selamat terima seutas gelang emas yang sangat merelip ini ;D

Sweet design kan... Memang Wan harap-harap dapat gelang macam ni. Janganlah dapat yang jenis banyak batu dan warna warni tu. Tak berapa suka. Buka kotak dengan hati berdebar-debar, tengok hasilnya... walla! Memang puas hati. Nak sarung kat tangan pun penuh debarannya kekeke... 

Kredit pada Cik Mei Sim yang sudi tolong ambilkan gambar Wan dengan hadiah. Sangat happy dapat hadiah kali ni. Terima kasih pada penganjur, Unilever!

6 comments:

@e_da said...

tahniah bestnya!!!!!!!!!!

AyuArjuna BiGoshh said...

hadiah yang best :)

Cutemama1702 said...

Tahniah...

Em's Family said...

congrats Wan menang bling bling

Mama Zharfan said...

congrats!!!

Nur-nba said...

Bestnya hadiah ni.. Tahniah Wan!