Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, May 9, 2012

Won Spontex Spring Cleaning Contest!

Terima hadiah saguhati produk Spontex bernilai RM50. Alhamdulillah.. Menariknya my bakal besan yakni Kak Ayu memenangi hadiah grand prize lebih 2K wuhooo....! Jangan lupa buat simpanan time meminang nanti ye besan.. Hahaha...

Wan sebenarnya tak yakin pun boleh menang contest ni. Pertama sebab... Wan salah print borang. Sampai ke sudah borang rasmi tak jumpa. So Wan print out je yang online punya. Sangkakan saiz borang A5 sahaja. Rupanya saiz asal A4! Bayangkan macam mana Wan sign siggy seconet tu. Memang tak masuk akal tensionnya haha... Yang kedua, Wan dapat tau tentang kemenangan rakan lain lebih lama. So bila takde panggilan dari penganjur, buat-buat tak reti je la. Confirm burn POP RM8 tu kan hahah... Tak sangka dapat juga pulangan RM40 lebih dengan hadiah saguhatinya ni. Memang besh! 

Terima kasih Spontex! Lain kali buat contest siggy janganlah buat soalan teka-teka lagi eh. Hakak memang tak suka contest bab teka meneka ni.Cepat give up! hahah...

6 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

hahaah...duit hantaran si Afiq yang gigih kumpul sendiri dari sekarang..mak pak support duit kenduri jer hahahahahah

Wansteddy Tales said...

golek2 gelak >< hahaha

*NurSyahieraDahhari* said...

Tahniah2! dapat jugak hadiah :D
Selalu ek dapat hadiah, ape rahsia nye? huehehe :))

Mama Zharfan said...

congrats!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhhhhhhhh kak ayu mennag 2k.. takde buat entry lagi ke?

tiefazatie said...

bestnya sis..mcm2 sis menang nie..best2 lak tue!hee