Nuffnang

Friday, June 8, 2012

Won J'Pan BustUp Drink, Kinohimitsu product!

Dah lama tak update apa-apa kan... Banyak benda nak dibuat. Sebab tu tak boleh fokus sangat nak berblog. Harini nak share pasal Wan menang produk Kinohimitsu dari majalah. Disebabkan pengumuman menggunakan sms, tak dapat nak pastikan peraduan ni dari majalah yang mana. Apa pun alhamdulillah... masih ada rezeki dengan majalah :) Syukur...

Wan memang percaya dan serasi dengan produk Kinohimitsu ni. Produk Diamond Drink lepas pun masih belum habis digunakan. Jadi Wan masih belum cubalah produk ni. Tapi diuji keberkesanannya seawal 6 hari penggunaannya. 

Cara penggunaan, diminum sebelum masuk tidur. 6 hari berturut-turut, selepas tu boleh selang sehari minumnya dan amalkan secara berterusan untuk kesan berseri yang berpanjangan. Rasanya sedap kerana ada kandungan buah prun kalau tak salah. Harga sekotak J'Pan BustUp Drink di farmasi sekitar RM89.90. Kalau ada promosi pun harga paling murah dijumpai sekitar RM80 sahaja! Memang agak mahal produk Kinohimitsu ni tapi wajar dicuba sebab sangat berkesan dan rasanya pun sedap. Tak tension nak minum sampai habis.

Bagi yang masih tercari-cari produk collagen, bolehlah mencuba produk Kinohimitsu. Semoga serasi dan menambah seri pada wajah anda juga. Terima kasih Kinohimitsu!

4 comments:

Siti Asiah said...

Makin berseri2 la Wansteddy pasni...;)

Cutemama1702 said...

tahniah......

Anonymous said...

Beli mana?...rm80 ringgit..watson ke?...

Split Queen Box Springs said...

Good sharing, Collagen Peptide has shorter molecular structure and is almost similar to the structure of collagen in our skin, thus it is easily absorbed by the skin. Kinohimitsu J’pan Collagen Diamond 5300 Drink exclusive formula also contains silk protein that acts as a powerful moiusturising agent while the US patented Perilla Seed AExtract helps to protect skin cells against free radicals, and prolong the firming and hydrating effect within the skin, read more at:
http://kidbuxblog.com/the-one-and-only-beauty-drink-you-ever-need/