Nuffnang

Thursday, July 26, 2012

Won voucher worth RM150 DOLE Tropical Fiesta Contest!

Alhamdulillah menang hadiah mingguan sempena sertai DOLE Tropical Fiesta Contest anjuran DOLE Malaysia.  Hadiah bagi pemenang mingguan ialah voucher bernilai RM150! Menariknya setiap minggu ada pemenang grand prize yang membawa pulang hadiah berupa iPhone 4s! Waaaa... henset idaman tu.... Kalau menang memang niat nak bagi kat hubby je. Tapi belum sampai seru nak menang iPhone4s lagi. Mudah-mudahan dilapangkan rezeki pada masa depan, amin.... :)

Pemenang diberi 3 pilihan pasaraya untuk dapatkan voucher. Antaranya AEON Jaya Jusco, Giant dan Parkson. Pilihan pertama Wan tentunya Jaya Jusco :)

Nak dijadikan rezeki, Wan cuma beli produk DOLE tak sampai RM6. Sms beberapa kali dan berapa hari kemudian, terima kol katakan Wan dah dishortlistkan sebagai pemenang. Excited punya pasal, tak perasan makna shortlisted bukan bermakna dah menang ye. Baru disenaraipendekkan >< Wan tengok result minggu kedua ada nama Wan, tapi... Wan nama orang lain. Sedih giler masa tu, ingatkan penganjur terlepas pandang nama Wan. Rupanya Wan yang salah faham daaa.... Syukur... tak berapa lama pastu kawan-kawan FB mula tag katakan Wan salah seorang pemenang minggu ke-3! Pengalaman ni berikan pengajaran buat Wan, berhati-hati fahamkan apa yang diumumkan penganjur haha...

Alhamdulillah... lucky winner minggu ke-3! Terima kasih Dole Malaysia! Memang jenama yang digemari dan selalu dibeli di pasaraya khususnya buah-buahan segar keluaran Dole. Dan sebenarnya Wan menang 2 hadiah DOLE Tropical Fiesta Contest ni . Nanti Wan ceritakan di lain entry ^^

4 comments:

gewecun said...

tahniah wan..gewe pun menang gak..tapi voucher x sampai lagi..hihihi..gewe amik giant..pasal nak beli POP yang lain..kekkeke:-)

e!ya said...

tahniah..rezeki leh shopping raya ;)

Mama Zharfan said...

congrats!!!

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
Buatlah hari esok lebih baik dari sekarang !
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...