Nuffnang

Tuesday, August 7, 2012

Won Secret Recipe voucher

Satu lagi hadiah voucher yang nak dikisahkan harini. Pun tak ingat contest yang mana. Yang pasti kat surat ada cop logo Nestle. Dapat voucher Secret Recipe bernilai RM30. Ngam-ngam untuk join contest Secret Recipe baru hehe... Sempat lagi tu otak memikio ke situ. Voucher ni dah selamat ditukar milik pun dengan SR Giant Equin. Nak kena usahakan contest pantunnya pula. Sungguh hakak gegel sket nak mengarang esei, slogan ataupun pantun. Kena datang mood mari-mari barulah idea datang menderum. Dalam kondisi kepala tengah bingung sebab tak cukup tidur ni memanglah rasa malas semalasnya nak buat apa-apa. Rasa nak zzzZZZzzzz je huhu....

Besh pekena nasi goreng udang resipi Ramadhan kat Secret Recipe. Ingatkan seciput je, sekali mai, nah... setambun nasi dalam dulang siap dengan tomyam dan sambal belacan (yang tak dapat nak celen sambal belacan power my mak!). Apa pun syukur... merasa nak makan Secret Recipe setelah minggu lepas dikecewakan SR Sogo! huhu... Malas hakak nak ingat kejadian pahit tersebut. Abaikan sajalah.. Thanx Nestle!

5 comments:

Mama Zharfan said...

congrats!!

gewecun said...

wan tahniah..lamanya x makan kat SR..umm ada contest ek?..nak g terjah la..kekekkeke

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Wah ada contest lg.. ye geng2 ku teruskn menjoin.ila ada projek2 khas sedang diusahakn.hibernate time

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah Wan...rezeki tue!

Wansteddy Tales said...

Ramai gak peminat SR rupanya :D Ya, ada contest baru dengan Secret Recipe. Juz beli makanan SR rm30 ke atas, isi form n taruk resit boleh join dah cnts pantun tu. jemput jengah SR FB yeh :D