Nuffnang

Friday, August 3, 2012

Won Stuart Weitzman's Once Shoes in Nude Marie Claire Giveaway!

Minggu lepas Wan ambil hadiah sepasang wedges The ONCE di butik Stuart Weitzman, Pavillion. Hadiah ni sempena promosi Marie Claire Giveaway bulan 5 lepas. Syukur alhamdulillah... Ucapan terima kasih tak terhingga buat adik Fatin Nabilah yang sudi berikan tiket penebusan hadiah ni. Sebenarnya dorang tak ambil pun, tapi Wan serah juga, in case Blu Inc nak tuntut juga nanti ^^

Melihatkan promo iklannya saja Wan dah  dapat agak tentu kasutnya 'menakutkan' tingginya. Ternyata benar. Bagi pengguna wedges standart, 2.5 inci Wan rasa cukup stabil. Kalau masuk 3 inci ke atas, mulalah datang penyakit gayat tu hehe... Tapi, elok Wan sarungkan saja wedges The ONCE, terus datang aura nak berposing tu. Kengkonon rasa cam model you! Feeling je lebih, bergayanya tidak hehe...

Berikut adalah spesifikasi rekaan kasut ni: 
Rekaan klasik, 
Sesuai dipakai dengan pakaian minimalis
Ketinggian: 4 ¾ "tumit, 1 ¾" platform. 
Material: Kulit, gabus, kulit footbed
Made in Spain

Seperkara yang sangat buat Wan teruja dengan kasut ni tentunya pakagingnya. Tampak ekslusif dan elegan.
 
Sempat Wan tanyakan harga kasut ni. Miss Sherleen (yang sangat cute), maklumkan kasut ni berharga anggaran sekitar RM1000 ke RM2000 lebih! Elok dia habis cakap, tah berapa ekor burung lalu belakang kepala. Menandakan betapa speechlessnya daku. Huhu... Sangkakan kasut ni beberapa ratus RM je. Serius tak sangka... mahalnya kamu! Terima kasih Marie Claire Malaysia. Kalian realisasikan impianku bergaya dengan wedges superb begini. Alhamdulillah... :)

7 comments:

gewecun said...

Wan cantiknyeee wedges nieee...tahniah..:-)

Mama Zharfan said...

mahalnya!!!!!!!!!!!!! tapi sgt cun :)

Ummi Rayyan & Rayees said...

Cantiknya wedges tu Wan..super best sbb free hihi..

juelee said...

oo mahainye.. tahniah kak.. mmg rezeki akak

AyuArjuna BiGoshh said...

sangat mahal hokeh....klu akak mampu tgk jer heheheh

azelyusoff said...

cantiknyer. bergaya sakanlah wan raya ni :)

Wansteddy Tales said...

Terima kasih kawan2... rasanya wan xkan pakai kot kasut ni. tinggi sangat. walaupun bila pakai kasut ni automatik buat kita seimbang dan boleh maintain jalan, tp dr segi psikologinya.... seram. takut gayat! haha