Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, December 28, 2012

Won The ‘Fresh as Christmas’ contest!

Sangat teruja dengan result Sharp Plasmacluster Malaysia contest harini. Hadiahnya berupa Sharp Plasmacluster Hair Conditioning Dryer. Kebetulan memang Wan perlukan sangat hair dryer baru kat rumah. Hair Dryer lama pecah dua sebab terjatuh dari almari. Kerana itu Wan gigih mencuba juga untuk contest ni.

Woots!  Syukur alhamdulillah...  Wan menang The ‘Fresh as Christmas’ contest! anjuran Sharp Plasmacluster Malaysia. Terima kasih banyak kepada penganjur peraduan ^^ Dan terima kasih banyak pada kawan FB wan Goh Lin Lin yang maklumkan pada Wan pasal contest ni. Memang beliau tahu Wan suka amat contest-contest drawing ni ^^

Dari minggu lepas bawa ke minggu ini rasa macam terlalu sibuk nak urus banyak benda. Dengan keluarga datang bercuti, segala benda jadi terhad. Sampaikan takde masa sangat nak fokus buat contest. Mujurlah ngam-ngam saat akhir, Sebenarnya lagi dua jam contest ni nak tutup. Wan gigih juga siapkan drawing atas origami khusus untuk contest ni. Tak sangka sempat juga nak sertai peraduan ni. Contest tamat pada 26 disember 2012.

Inilah hasil lukisan dan sempat ambil gambarnya untuk upload masuk wall Sharp Plasmacluster Malaysia haritu.

Idea nak buat rekaan ni datang secara spontan ketika attend meeting tadika Damia. Biasalah, time-time meeting, Wan memang susah nak fully fokus. Nak hilangkan kantuk dan kehilangan fokus tu, tangan mesti pegang pen/ pensil dan buku sketch. Ada plan nak menang hair dryer pula. Laju je idea dilakarkan dalam buku. Dan nasip baiklah juga kerana sifat 'rajin' menconteng tu. Untuk tempoh 2 jam Wan siapkan lukisan tu tak payah nak pening kepala sangat pikirkan idea saat-saat akhir sebab semuanya dah terlakar dalam my sketchbook! Phew~


 

5 comments:

gewecun said...

Tahniah wan:-)

Goh LinLin said...

Ehem...bila nak belanja minum kopi...kalau ada lagi yg i tau ibagitau ah.

Goh LinLin said...

Ehem...teh tarik pun boleh hehe

Wansteddy Tales said...

gewecun tq, kerja last mnt tu. ikut hati rasa xpuas nk touch up lagi :)

Wansteddy Tales said...

GLL, u belanja me nescafe panas satu. tingin nk merasa GP 20k winner belanja yeh hahaha