Nuffnang

Thursday, February 14, 2013

WON Angpao Giveaway CARING Contest!

Dah lama tak update pasal menang hadiah kan ^^ Alhamdulillah... Rezeki belum putus lagi dengan contest. Kali ni menang hadiah mingguan Angpao Giveaway anjuran Caring Malaysia. Keputusan penuh boleh lawati laman web Caring Pharmacy. Setiap pemenang mingguan mendapat hadah angpau bernilai RM888! Syukur alhamdulillah...

Tak sangka Wan peserta melayu pertama yang menang peraduan ni. Sign dan pejam mata je drop form dalam box sebab contest ni bertemakan Chinese New Year, terpilih sebagai salah seorang pemenang, terasa bertuah sangat. Terima kasih Caring Malaysia!

Senarai pemenang minggu ke-5 dan ke-6 masih belum diumumkan. Selamat berjaya bagi kawan-kawan yang turut sertai peraduan ini :)

3 comments:

Mama Zharfan284 said...

congrats wan!! beshnya menang cash :)

yanty manis said...

tahniah wan.. rm888 tu.. sgt best..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wow wang besar wang besar hihi