Nuffnang

Tuesday, March 12, 2013

Header Baru

Dah lama kot tak tukar header baru. Nah ubah citarasa sikit. Guna design mascot untuk Sticky Malaysia mascot contest. At least tukar selera baru. Malas benar nak buat header baru. Walaupun nak make up cantik blog sendiri je pun. Kalau dah namanya malas. Nak tulis entry pun jadi takde mood haha...

Bila tengok header ni aku jadi too excited pula. Expression yang terlebih ceria! Semoga boleh membangkitkan mood aku sendiri rajin-rajin update entry. Kot tak bersawang mawang lagilah blog ni :P

4 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Mmg ceria sgt... nk jugak kiki

Mama Zharfan said...

cute :)

Nafisa81 said...

aik...? header ikut artwork contest eh?

Wansteddy Tales said...

Hehe... header bertukar sekali sekala je. Kalau ada drawing baru, baru tukar header. Skarang ni mood asyik ke laut je nk lukis2 ni ^^