Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, October 12, 2015

She Was Pretty

Terjebak! Kah3... Hakak dah masuk level ajumma baru tersuka tengok drama korean. Suka pulak kat pelakon utama perempuan Hwang Jung Eum ni. Tengok lakonan dia dalam Kill Me Heal Me dan Secret pun besh jugak. 

Citer ni genre romantik komedi. Pasal perempuan ni masa kecik, comel, lawa, popular, tapi bila  dah besar banyak skin problem sampai nampak huduh. Pada aku, tetap nampak comel je. Perspektif orang pasal huduh ni myb pada muka berjeragat, berjerawat dan rambut kinting. Dah bertahun lama, dia jumpa semula dengan 1st crush dia yang masa kecik dulu gemuk bila da besar jadi hensom plus jadi boss pulak kat opis. Dia terpaksa minta bff dia menyamar jadi dia sebab malu nak mengaku rupa dia yang terkini. Malas nak bagi sinopsis panjang lebar, nak tahu lebih lanjut layan sendiri.

Citer ni ada 16 episod. So far baru 8 episod dah ditayangkan. Tak sabar nak tunggu episod 9 sebab masuk episod ni watak utama dimakeoverkan jadi lawa pulak. Cliche story, tapi aku tetap happy nak tengok wakaka... (pasni kita tunggu lak drama ni versi drama melayu- mesti ade punye...).

2 comments:

mummy_ayu said...

sama la.. Ayu pun layan cita ni..best!!

Wansteddy Tales said...

citer dia makin menarik skrg hihi