Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, December 17, 2009

Baby & Nature Sugarissa Contest

Contest ini dianjurkan oleh Kak Long Farah dari butik onlinenya Sugarissa. Contest tamat pada 15th January 2010. Gambar yang dipertandingkan tidak boleh diedit :) Maka gambar Damia dengan keindahan alam yang paling aku suka ialah gambar di bawah. Gambar ini diambil di Taman Tasik Titiwangsa. Ketika ni Damia sedang belajar duduk. Semoga menepati syarat yang diberikan oleh puan penganjur.

Title:
Believing in You


Untuk menyertai contest ini, sila klik sini

Logo

4 comments:

Kak Long Farah said...

Adorable I must say.. Good luck to you!!

wansteddy said...

thanx k.long :)

M@iRaB@bY said...

wan..hehe..pipi budak kecik tue gebu...rasa nak tarik2..geram!!

wansteddy said...

masa sihat walafiat dulu gitulah mega. tp bila kenang masa dia sakit saya down sungguh.

ps; tp xboleh lupa muka maira yg sngt comel dan ladies tu. mama dia pn hebat bab2 dressing si dara tu. suka tgk maira. status masih baby2 tapi ada style lah!