Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, December 14, 2009

baby with transport contest

Contest ini dianjurkan oleh Ijan ibu Nabilah dari blog kehidupan seorang ibu. Contest ini berakhir pada esok hari iaitu 15 disember 2009. Nasip baik sempat lagi :)

Damia banyak juga bergambar dengan push carnya. Tapi aku rasa nak upload gambar Damia dengan transpot bunyi2 ni. Gambar ni diambil di 1Borneo Kota Kinabalu beberapa bulan yang lalu. Sekarang ni kalau dah nampak transport gini kat mana-mana Mall, Damia dah pandai demand nak naik.

Letak juga gambar back up Damia dengan push car. In case kenderaan Damia di atas tak menepati syarat.


klik gambar untuk ke link contest :)

3 comments:

umminabilah said...

salam...dh review...ok all done...gud luck ekk

ema82red said...

same la kerete damia dgn meen.. hehehe meen cat purple jer...

wansteddy said...

tq ijan... wish me luck!

ema, tu kete pinjam. sepupu damia punya. damia punya kete kaler oren, sepupu dia pinjam pulak. tukar suka sama suka sekejap. kui3...