Nuffnang

Monday, January 25, 2010

MALAYSIA Giveaway first Giveaway


Contest ini dianjurkan oleh MALAYSIA Giveaway. Berminat sertainya? klik sini. Rasa macam tak puas hati dengan design ni. Kalau terpilih dan nak adakan pindaan, (kohkohkoh... pengharapan nan tipis) saya boleh redesign balik ye puan penaja :)

ps: Cadangnya, kalau sempat nak design lagi. Maybe boleh buat logo sekali. Tapi cakap awal-awallah aku memang fail bab-bab buat logo huhu...

12 comments:

ieyza said...

tanteknyer...kreatif tol laaa

wansteddy said...

xpuas ht tgk kalernya. malap. kalau dlm pc meriah sket huhu. sempat adjuz nnnt nk adjuz blk kui3

Em's Family said...

sebab tak pandai laa mira pun buat contest ni hehehe.. hantar berape2 pun tak pe.. nanti mira pilih ok.. :) 31 jan is still far far away :)

terima kasih sebab participate..

wansteddy said...

thanx mira :)

insya'allah mira kalau sempat design lain. rasa2 mcm terpksa amik cuti mknanya dgn blogging sekali terpksa bercuti. 2 psl bersungguh buat header tu mlm td. klu xdan buat header yg len bergntg pd satu2nya header tu je la kui3...

ibu_arifa said...

mak aiii..cantik2 giler banner nih..

tabik spring kat mu!!

wansteddy said...

wish my luck ibu arifa huhu

My Little Princess said...

boleh tahan gak design ni...
leh tlg buatkan design untuk saya ni...
insyaAllah leh menang ni...

wansteddy said...

My Little Princess... kalau masa free boleh je :) insya'allah.

i z z a said...

uishh..tomey2 nyer design tuh..kreatif sgt2..

wansteddy said...

warnanya malaplah izza...
tu yg susah klu kopipes dr illustrator ke potosop kaler lari.

Amar Amirah said...

nicely done, sis :)

Wansteddy Tales said...

thanx dik. amirah pnya design pn kreatif. akak still xconfident nk design dgn format animated.