Nuffnang

Monday, February 1, 2010

Ada berani? Lady Gaga fesyen

http://a323.yahoofs.com/ymg/awards__1/awards-606873673-1264995312.jpg?ymw_9mCDgLARc2_2
Lady Gaga @ Live at the Chapel by cybele malinowski.
http://www.wearepopslags.com/wp-content/uploads/2009/01/ladygagapokerfaceshot.jpg
http://a323.yahoofs.com/ymg/awards__1/awards-677645269-1264995312.jpg?ymw_9mCDxrKwJWk6

Tengok le gaya Lady Gaga ni. Ada berani korang pakai camni depan khalayak ramai? ngahhahahaa... agak-agak nak dapat glamer sekelip mata, boleh cuba. Tapi kena tarima habuan kot kena tahan dengan rumah sakit mental.

Tapi memang tabik la dengan pereka fesyen dia ni, kreatif gile. Ikut je la rentak Lady Gaga yang pelik berfesyen ni. Nasip baik rupanya cute, nampak comellah jugak bila pakai baju merapu, macam semua tu kui3... Banyak lagi baju contoh pelik Lady Gaga ni. Korang google je Lady Gaga melambak keluar. Tapi aku la tak berani nak tempek sini sebab banyak yang 'seksa' jugak ngeh!

4 comments:

i z z a said...

mcm2 fesyen dia kn..seksis sekali

wansteddy said...

pelik2 semuanya T___T

nza said...

cam org dr planet jerrr....eeeee..xnk lh cam tu.

wansteddy said...

imagine nk pakai pn ngeri nk bygkn org tgk2 kita pakai bju cmtu lg ngeri huhu