Nuffnang

Sunday, January 31, 2010

...

Aih... Aku dah takde mood nak join contest design-design. Rasa putus asa je sebab tak pernah lekat menang huhu.... Tapi bila tengok contest-contest macam best aku tak serik jugak nak cuba. Tapi tu la, bila dah diumumkan tak menang sedihhhhh je. Jatuh meter semangat aku nak join contest2 jenis ni lagi huhukkk...

..................................sambung cerita..................................

Mood aku sangat teruk harini. Rancangnya nak keluar awal pag tadi tersasar ke lewat pagi aku baru terjaga. Bila aku dah bersiap hb lak xde mood nak keluar. Aku memang tension je sebab nak bagi senang hati berjalan. Sebab bangun tido je dapat khabar buruk tu pasal aku rasa harini hari yang teruk. Tah la kenapa aku moody sangat. Semua perkara serba tak kena ni. Bencilah.

11 comments:

anin said...

same la kak.. contest ni kdg2 menang kdg2 kalah.. kita rs mcm dh cukup com,ey dh anak kt berbanidng pemenangtp kala gak..haha.. ni kes perasan..tp nk wt cmana mata lain2

wansteddy said...

tu le anin. kdg2 kita terlebih harap tu psl frust kan. tp tipu la kata xberharap langsung nk menang. kalu x, xkn bersungguh nk join contest kan3... (kata2 memujuk hati kekeke)

♥♥syahadah♥♥ said...

ted..aku lagila..aku masuk contest kan..pas tu alih alih nama aku takde dlm senarai..pas tu dgn segala hormatnya..aku buang entry dah stop following that blog...mcm bengangpun ada

wansteddy said...

yeke? ko xmaklum ke kat penganjur nama ko tercicir? myb dia xpasan. tp kalu penganjur 2 mmg sgaja xmasukkn mmg prob. bias namanya 2..

i z z a said...

sy x prnh join contest,bkn xde perasaan tp ntah la..mls rsenyer..
join contest sonok n bharap menang tp bl dh kalah frust sgt2..kalo dh ade anak harus join utk anak2 jer

nza said...

belum ada rezeki lg tu wan...don't give-up ok...kalu asyik kalah skali menang, mmg manis kenangan tu...xcaya tnya kak nza...

wansteddy said...

izza & k.nza... tu le... pasrah je la blm rezky la tu. sbnrnya quit sensitif ni sbb moody je spnjg hari tu psl tmbh2 ngengadenya diri ini kui3...

My Little Princess said...

sALAM...
MMG BETUL LA, SAYA PUN BYK MASUK CONTEST...
TP SETAKAT NI BELUM PERNAH MENANG LAGI...
RASA MACAM MALAS JER DAH NAK JOIN...
TP TAK BEST LAK KLU TAK JOIN..

wansteddy said...

My Little Princess... betul 2, saya ble kalah serik, tp bila nmpk contest cambest xserik2 nk mencuba. pastu frust lg pastu join lg. kui3...

[-suziey-] said...

adeii..sedih plk baca n3 ni..sbr ok..rezeki masih blm berpihak..xde rezeki lg org kata..jgn give up..u r so creative..mmg xdinafikan..keep joining the contest..xmenang xbererti gagal.. :)

wansteddy said...

tq suziey