Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, February 22, 2010

Contest: Kamera Digital

Contest dianjurkan oleh Mr. Superman dari blognya Our Mind is Our playground. Tarikh tutup contest ini pada 23 Februari 2010. Jemput2 korang semua sertai sekali.


'Kenapa Mr Superman perlu bagi kamera digital ini kepada saya'
Sebab nak bagi hadiah kepada my mak yang teringinkan sebuah kamera. Kamera beliau dah lama tak berklik gara-gara masuk air. Jadinya kalaulah Mr. Superman bagi gift ini padaku akan aku serahkan bulat-bulat pada my mak. Murni tak hasratku ini Mr. Superman? Sila-silakanlah beri extra point untuk aku mudah menang huhu.... (meraih simpati dan kemenangan jugak ni :)

No comments: