Nuffnang

Wednesday, February 10, 2010

MOBS: "MOBS Header Makeover" Contest


Contest ini dianjurkan oleh Malaysian Online Baby Shops atau nama singkatannya MOBS. Tarikh tutupnya pada 30th March 2010. Untuk maklumat lanjut tentang contest ini, sila layari blog MOBS.

Sebenarnya aku buat header ini di dalam keadaan kelam kelibut kerana salah faham tentang tarikh tutup. Aku sangka tarikh tutup contest ini pada 31 Januari 2010. Rupa-rupanya contest ini tutup pada 30th March 2010. Maafkanlah hasil designnya yang sangat sempoi. Huru hara aku buat last minit tu, kui3... Lepas ni nekad nak design lagi beberapa header yang bersesuaian dengan tema blog. Tapi disebabkan tarikh tutupnya lambat lagi, aku nak ambil masa bergoyang kaki bereksperimentasi dengan kerja-kerja designku dulu.

Berminat untuk sertai contest ini? Jemput klik sini: MOBS.

8 comments:

i z z a said...

ni yg best nih..tp skang nih xde mood nk design2..hilang smngat

Ain said...

chantek la wan.... kretip sungguh...

ain tak reti nak reka2 header nie... support kawan2 boleh la...

gud luck ya....

wansteddy said...

izza... jom join sesama izza. design2 izza pn comel2 jugak. ada bakat jd designer berjaya. k.wan bg supot "Caiyo! caiyo!!"

Ain... thanx ain. juz suka2 join je ain. xpenah lekat menang pn. tu psl wan sibuk bereksperimentasi ni. harap2 ada lucky sikit kali ni ceyceyyy... berhangan diriku T.T

Momma Mia said...

alahai chomel jer header tuh... teror la wan mendesign. Good luck dear!!

unlisted_one said...

ha,..kena vote kan Wan. Nanti i vote header u, insya Allah. hehe..

nza said...

wah, mmg kreatif

gud luck ye...

wansteddy said...

MommaMia... Thanx zillion!! tgh fikir konsep baru yg lebih sesuai utk theme blog ni. T___T'

Thanx Unlisted One! Tak dpat vote diri sendiri tu psl mntk tlg org votekan kui3... segan pulak ai

wansteddy said...

k.nza... berkat mashin mulut akak... ^_^